Notar flytter fra Kongens gate til KiperviktorgetNotar Ålesund har i 20 år holdt til i Kongens gate nr.2. Nå flytter de fra det en svært så iøynefallende bygget til et nytt, Keiser Wilhelms gate 34, og blir nærmeste nabo til Kiperviktorget.

1.desember flytter Notar Ålesund fra Kongens gate 2 (t.v) til Keiser Wilhelms gate 34 ved Kiperviktorget.

-Hva er mest spennende med området dere nå kommer til?

-Det er mange planer for området. Torget er jo planlagt å få en helt ny framtoning. Planene og tegningene vi har sett for Kiperviktorget virker spennende.

I tillegg kommer PIR-bygget opp litt lenger ute, så det er mye som skjer i området. Nakken tror Notar vil bli like synlige i bybildet ved Kiperviktorget.

-Vi drar jo fra et lokale som er godt synlig i bybildet til et annet som også er godt synlig for alle som beveger seg rundt i sentrum.

-Og store vinduer til prospekter?

-Ja, men her kommer det faktisk en endring. For vi planlegger nå å presentere ting på store TV-skjermer med videoer og salgsprospekter. Så det bli en litt annen måte å se på, men vi tror det blir bra, sier André Nakken, som fortsatt har et varmt hjerte for lokalene de flytter fra.

-Jeg håper det nå kommer en butikk der som selger varer. Det lokalene fortjener varesalg, synes jeg.

1.desember stenges dørene i Kongens gate 2. Samtidig skal Notar bruke desember måned på å komme inn, og tilpasse seg de nye lokalene.

André Nakken er daglig leder i Notar Ålesund.

-Det skjer utrolig mye spennende akkurat i det området av byen akkurat nå, sier André Nakken, daglig leder i Notar Ålesund, og sikter til området rundt Kipervika.

For 1.desember er en æra over for eiendomsmeglerne i Notar.
Etter 20 år i de svært så sentrale lokalene ved inngangen til Kongens gate, like ved St.Olavs plass, skal selskapet inn i nye lokaler.

-Det er jo litt trist på også, det må jeg jo si. For 20 år på en og samme plass er lang tid. Men vi er veldig spente på det nye lokalet og tror det vil bli veldig bra.

-Der får vi alt på ei flate, noe som for oss blir veldig praktisk. I tillegg får vi nå nyoppussede lokaler som er tilpasset vårt behov, sier Nakken, som er en av ti ansatte som nå skal ut på flyttefot.

(Fortsetter under).