Til toppen

Sport

Annonse:
Annonse:

Møt Rekdal og AaFK på fotballfest i Sommerteltet

– Entusiasme og positivitet er helt avgjørende for AaFK fremover nå, og det vil vi gjerne bidra til å skape, sier Pål Bakke og resten av gjengen i Sommerteltet. Førstkommende fredag trommer de sammen til fotballfest med fotballprat, musikk og overraskelser som opplading dagen før den viktige hjemmekampen mot Egersund.

Les mer

Gøy på sommerleir

I to uker har utviklingshemmede storkost seg med massevis av aktiviteter på NFU sin sommerleir. Først de yngste, så de eldste. Og vi hengte oss på med kamera.

Les mer

– Står ovenfor en ekstremt vanskelig oppgave

Supporterne har ropt etter sin Messias i lang tid. I dag ble Kjetil Rekdal mottatt med applaus da han ankom pressekonferansen på Color Line Stadion, men om noen tror en smilende Rekdal kan gå på vann, så var han kjapp med å gi dem en realitetsjekk.

Les mer

Turné mot utenforskap

I dag har stortingspresident Masud Gharahkhani besøkt Ålesund på sin turné om utenforskap. Det som møtte ham imponerte.

Les mer

Kan AaFK klare det umulige?

Er det grunn til optimisme? Er det mulig å ta en av kvalifiseringsplassene for AaFK? Eller er realiteten at det står så dårlig stilt til at de ikke klarer å snu motgangen slik at det blir spill i Post Nord-ligaen neste år?

Les mer

AaFK feirer bursdag med å gi bort billetter

To dager etter kampen mot Ranheim 23. juni fyller AaFK 110 år. Normalt er det bursdagsbarnet som får gave, men AaFK har snudd på det hele. Nå gir de bort hundrevis av gratisbilletter til møtet med trønderne.

Les mer

Kranselag for Osane flerbrukshall

Nå er hallen i Osane i Skarbøvika tett, og taket er på plass. Da er det tradisjon med kranselag. Vi var på plass da byggherren kom med pizza og kake.

Les mer

Se opp for løpsglede i sentrum på lørdag

Lørdag 8. juni er det klart for folkefest i Ålesund når godt over 1000 mennesker skal delta i alt fra helmaraton til stafett og Barnas egen minimaraton. Det betyr også at publikum må være oppmerksom på omlegginger i trafikken på dagtid. Les mer:

Les mer

Uteguiden tar over virksomhet fra 62°NORD

– Vi kjøper ut hele guidevirksomheten i 62°NORD og overtar formelt på selve nasjonaldagen, forteller Oscar Almgren, gründer og daglig leder i Uteguiden. Overdragelsen innebærer at flere medarbeidere i 62°NORDs guidevirksomhet melder overgang til Uteguiden som i tillegg overtar Uteguiden RIB-båter, kajakker, sykler og annet utstyr som 62°NORD har stasjonert i Brosundet i Ålesund.

Les mer

Jubel for garderobepenger

I august kan spillerne til AaFK Fortuna gå fra kummerlige til splitter nye garderober. Og i dag kom Sparebanken Møre med en million til prosjektet.

Les mer

Inviterer til fotballfest

Fotballgruppa til Spjelkavik IL setter alle kluter til for å lage årets fotballfest. For onsdag kommer AaFK på besøk til første runde i cupen. Blir det ny publikumsrekord?

Les mer

Valderløpet 50 år

Det første Valderløpet ble arrangert i april 1974. Totalt deltok da 96 personer i ulike klasser, hvorav fem løp rundt øya. I år er dette 50 år siden og 20. april håper arrangørene på storfest på Valderøya.  -Du kan løpe, gå, heie, spise kake, eller alt på en gang, sier arrangørene i IL Valder.

Les mer

Dette må Sten gjøre før hver kamp

Sten Grytebust er årets kaptein på AaFK-skuta. Men hva tenker han om årets sesong? Hvilke råd vil han gi unge spillere? Hvem er de usynlige heltene i klubben? Hvilken pris har han vunnet som eneste nordmann? Og ikke minst, hvilket ritual må han gjennom foran hver eneste kamp han spiller.

Les mer

Ta roret jenter!

Mange har allerede fått båten på sjøen og gleder seg til en lang og god båtsesong på Sunnmøre. – Stadig flere damer oppdager gleden av å stå ved roret, men vi vet at der er enda flere som ønsker å ta regi, men gjerne er usikre på det praktiske. Vi setter derfor opp ei ny runde av det populære kurset “Ta roret jenter”, sier instruktør Jan Petter Ytreberg som legger til at der er mange gode grunner til å øke andelen damer med kontroll på sjøen.

Les mer

Toppet årets høydepunkt med totalt 14 medaljer!

– Dette er ikke bare et stevne, men årets høydepunkt for hele gruppen, forteller daglig leder i AaSLK Sture Fladmark som er svært imponert over svømmerne som kom hjem fra Trondheim med fantastiske 14 medaljer og mange vel gjennomførte heat.

Les mer