Til toppen

Kontakt

Om Bypatrioten

Bypatrioten er et byutviklingsprosjekt (byforbedringsprosjekt) startet fra fortauskanten i Ålesund by i 2013 etter mye folkesnakk om «død by». Vi så ingen død by, men tvert i mot så vi mye som skjedde. Vi tok med oss kamera, engasjement og pågangsmot ut i bygatene der vi begynte å fortelle historien om alt vi opplevde. I kriker og kroker, høyt og lavt. Det er nå 10 år siden, og mye har skjedd. Vi opplever at det å gi alle tilgang på god informasjon om «Det som skjer, når det skjer og hvor det skjer» har gitt økt deltakelse, har engasjert, styrket eksisterende tilbud og ikke minst vært med på å skape nytt. Vi har i dag over 40.000 følgere på Facebook, 15.200 følgere på Instagram og runder godt over en million lesere i året på vår hjemmeside. I løpet av de to første månedene av 2023 har tallet lesere på nettsiden økt med formidable 45 prosent, så vi har ikke tenkt å legge oss i hvilemodus!

Vår visjon

«For en bedre by»

Bypatrioten skal jobbe aktivt for at Ålesund skal øke sin attraktivitet. Vi skal bidra til å forsterke og skape nye urbane kvaliteter. Vi skal initiere gode samarbeid på tvers av bransjer og næringer. Bypatrioten skal jobbe med å fremskaffe fakta og kunne legge frem målbare resultat. Vi skal få flere folk ut i gatene. Bypatrioten skal markedsføre det som skjer i Ålesundsområdet med hovedfokus på sentrum. Vi skal synliggjøre de urbane kvalitetene og mulighetene Ålesund byr på ved hjelp av vårt nettverk, og i våre kanaler og sosiale medier.

Vi liker å se på oss selv som vaktmestere. Nede på fortauskanten og tilgjengelig for alle. Uansett om det betyr å dele kunnskap om tilbud i egen by, koble prosjekter med aktuelle personer, nye bedrifter med mulige huseiere, eller at vi gir gratis markedsføring til nyoppstartede bedrifter, ideelle organisasjoner eller kulturaktører uten mye midler. Vår genuine styrke er nettopp synliggjøring av bredden av i by. Intet prosjekt er for lite for store overskrifter hos oss. Heller tvert imot.

For annonsering

Ønsker du å være synlig i bybildet? Vi er rå på synlighet i sosiale medier, og vi elsker å jobbe på tvers i våre kanaler for at nettopp ditt prosjekt, din bedrift eller ditt arrangement skal være ekstra synlig.

Vi er bygget opp av støttespillere, som alle brenner for enn levende by, og har nærmere 170 bedrifter med på laget i nettverket. Ønsker dere å være med? Det gir en rekke spennende fordeler og samtidig er du med på tidenes byutviklingsprosjekt med delt samfunnsengasjement i og for egen by.

Ta kontakt så skal vi hoppe innom for å vise dere hva det går i.

post@bypatrioten.com

Se siden om annonsér på Bypatrioten