Til toppen

Næringsliv

Annonse:
Annonse:

Færre flyr fra Ålesund

I juni 2024 reiste 94914 passasjerer over Ålesund lufthavn, Vigra. Dette er en reduksjon på ni prosent sammenlignet med samme måned i 2023. 


Les mer

Mye nytt på Flatholmen

I tillegg til det store utviklingsprosjektet til Ålesundregionens Havnevesen på Flatholmen, skjer der også enda mer. I disse dager klargjøres et stort område for utleie til nok en aktør, og før det skal mye fjell sikres.

Les mer

Vino Bar åpnet garasjen igjen

Nå kan du igjen nyte god vin og litt å bite i på en helt unik plass. Nemlig innenfor garasjeporten til Vino Bar i Apotekergata.

Les mer

Nesten uvirkelig å endelig være her i Ålesund

– Dette er vår aller første tur til Norge og det er helt utrolig å kunne få oppleve at kaffen fra gården vår hjemme i Brasil faktisk drikkes på kaféer her i Ålesund, sier Romulo Andrade. Mandag besøkte han og kona Beatriz det lokale kaffebrenneriet Jacu som er stolt importør av bønnene som trylles om til den deiligste kaffedrikk, her på den andre siden av jordkloden.

Les mer

Atlanterhavsparken lot seg inspirere av byromsprosjekt!

Den store attraksjonen helt ytterst på Tueneset i Ålesund er i stadig utvikling. Da de denne sommeren skulle skape flere sittemuligheter til de flere tusen besøkende som er innom hver måned, så lot de seg inspirere av byromsprosjektet i sentrum. Nå er trestokkene på plass, og det fungerer ifølge daglig leder Kjetil Aarseth helt utmerket.

Les mer

– Vanvittige tall for en byblogg!

– Hvem hadde trodd dette den dagen man startet med enkle oppdateringer fra fortauskanten i egen by, sier Trine Klemetsen om de vanvittige lesertallene som de opplever i sosiale medier og på nett. Med nye nettsider og målrettet jobbing kan man endelig også begynne å snakke om tallene. Det er liten tvil. Bypatriotens budskap om alt som skjer i Ålesund by engasjerer og når ut.

Les mer

-Kom og prøvekjør årets bil!

De har ventet og ventet, men endelig er den her. De ansatte hos Motor Forum Ålesund kan endelig invitere inn til både fest og prøvekjøring, for jubelen stod i taket da nye Renault Scenic E-Tech ikke bare stakk av med tittelen «Car of the Year», men også seilet inn helt på toppen som rekkeviddevinner.

Les mer

La deg inspirere under årets Næringsdriv

Bærekraft og omstilling er sentrale problemstillinger for de fleste bedrifter. Konferansen Næringsdriv er fullspekket av gode perspektiver og innspill på det bedrifter har lykkes med og hva som kan gjøres i årene som kommer. 

Les mer

Donuts i vinden

– Det første året vil jo alltid være litt berg og dalbane, men nå føler vi at vi har funnet formelen, sier butikksjef Jessica Da Silva Muren hos Devie´s Donuts på Aspøya som ikke bare har utvidet med ulike godbiter, men også åpningstidene!

Les mer

Ålesund Data vant pris igjen

For andre året på rad er Ålesund Data kåret til Nordic Outstanding Partner of the Year for sitt arbeid med datasikkerhet. – Å vinne denne prisen igjen er en stor ære for oss. Det viser at vårt engasjement for sikkerhet blir lagt merke til, og at vi fremdeles holder et høyt nivå og er i førersetet når det kommer til datasikkerhet, sier Roar Pedersen, daglig leder i Ålesund Data.

Les mer

Arrangerer åpen dag for hele familien

Barna får sitte på lastebil, leke i sandkasse, is og sukkerspinn mens de voksne kan leke seg med en vannkanon, se biler bli knust og spise grillmat. Åpen dag hos Sunn-Trans lørdag har noe for enhver smak.

Les mer