Til toppen

\ loading=

Ny produsent i Fuglefjellet

- Etter gode år i Momentium er jeg klar for å plukke opp igjen filmproduksjon, sier Mette Skjong som har tatt til i ny stilling i Fuglefjellet.

Skjong er utdannet journalist og har bred erfaring innen media og TV-produksjon. Hun har blant annet mange år bak seg på NRK Marienlyst og i TV-produksjonsselskapet Monkberry hvor hun hadde en sentral rolle i talkshowet Skavlan, opplyser selskapet i en pressemelding.

De siste årene har hun jobbet som prosjektleder i Momentium for konferansene IDC og The Next Wave.

– Etter gode år i Momentium er jeg klar for å plukke opp igjen filmproduksjon. Jeg ser veldig frem til å jobbe med en faglig sterk og skikkelig fin gjeng i Fuglefjellet. Nå gleder jeg meg til å møte kunder og igjen få muligheten til å løfte frem de gode historiene gjennom lyd og bilde.

– Mette er kreativ, faglig sterk både visuelt og på innhold, og som en bonus er hun morsom å jobbe sammen med. Hun har hele karrieren sin jobbet med å finne den riktige vinklinga og den beste måten å fortelle en historie på. Hos oss skal hun utvikle sterke konsepter og produsere filmer som skiller seg ut til kundene våre, sier daglig leder i Fuglefjellet, Toivo Nilsen.