Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Disse damene sikter mot opprykk

Spillerne var aldri i tvil. I år har de kun øye for en ting og det er Toppserien. For neste år skal Fyllingsdalen, Grei og Øvrevoll/Hasle byttes ut med Rosenborg, Brann og Vålerenga.

Les mer

Deler ut 2,6 millioner til prosjekter

Stiftelsen Kjell Holm har tildelt mer enn 2,6 millioner kroner til 69 ulike prosjekter etter vårens søknadsrunde. Felles for alle prosjektene er i følge stiftelsen at de gjør Ålesund til en bedre by å bo i. Her kan du se hvem som fikk støtte.

Les mer

Vaffeldag i høyden

Lørdag markeres “Vaffeldagen” over det ganske land. Og i Ålesund vil kokkene i Norske Kokkers Landsforening dele ut vafler i Bytrappene.

Les mer

Gir unge som trenger det en ny sjanse

Ved hjelp fra næringslivet på Sunnmøre og det offentlige håper Dale Oen Academy at flest mulig ungdommer som sliter med utenforskap får en mulighet til å realisere seg selv og sine drømmer. Nå frir de til enda flere sponsorer.

Les mer

Forberedt på tøff, men spennende sesong

Det gjenstår kun 18 dager til det braker løs i Eliteserien på Color Line Stadion når Vålerenga kommer på besøk i serieåpningen 10. april. Vi har tatt oss en god en prat med trener Lars Arne Nilsen om ståa i klubben.

Les mer

Bussen skal vere effektiv for flest mogleg

Leserinnlegg av Jesper Wiig, seksjonsleiar drift, FRAM / Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les mer

– Skal gjøres nå som jeg er «heil i haudet»

– Dette var veldig oversiktlig og nyttig. Jeg skal rett hjem og lage min egen fremtidsfullmakt. Det skal gjøres nå, mens jeg enda er «heil i haudet», sier Unni Wiik som denne uken deltok på kurs hos Sparebank 1 SMN sammen med sin venninne Marit Myrvoll.

Les mer

Barselfeber til hele fylket

Barselfeber tar opp flere problemstillinger knyttet til kvinnehelse og fødetilbud. Teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag ved Teatret Vårt mener forestillingen er relevant for alle som har blitt født. Nå skal forestillingen ut på turné.

Les mer

– Vi må begynne der vi bor!

– Vi har ikke lyst å flytte, vi har lyst å være her vi, men da må det skje noe. Vi ønsker å betale skatt, vi ønsker å bidra både privat og fra våre selskaper, men jeg tror ikke folk flest skjønner hvordan formueskatten fungerer i praksis, sier Knut Flakk og Roger Hofseth som drar i gang en egen aksjon for å sikre norsk eierskap.

Les mer

Store og små – Ut på tur

Ordtaket ”Ut på tur – aldri sur” passer som hånd i hanske for deltagerne på Barnas Turlag. I regi av Den Norske Turistforening Sunnmøre legger de ut på korte og koselige turer i nærmiljøet. Vi ble med på runde langs Lerstadvannet.

Les mer

– Endelig møttes vi!

– Hvem hadde trodd at vi endelig skulle møtes, sa jeg. En Bypatriot med stor klump i halsen.  – Ja, det er virkelig rart at vi skulle møtes, men i dag kan alt skje, svarte Arne Ivar Solbak med glimt i øyet. Han er utflytta ålesunder, bosatt i Lancaster Pennsylvania, men på fredag drakk vi kaffe sammen. På Baker Walderhaug.

Les mer

Mobilisering for Signalen på Valderøya

Populære tur- og fjellstier oppgraderes i et forrykende tempo rundt oss på Sunnmøre. Målet er å skåne naturen samtidig som at man fortsetter den gode trenden med å få enda flere ut på tur. Nå mobiliseres det også for Signalen på Valderøya.

Les mer

Knut Flakk har kjøpt Sjøbua

– Vi ser det som en naturlig del av satsingen vi allerede har gjort i området rundt Brosundet forteller Knut Flakk som bekrefter at de har kjøpt Sjøbua.

Les mer