Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Har du et tema til disse skuespillerne?

Kanskje et merkelig spørsmål, for på teater forventer en jo at tema og innhold er klart. Men slik er det ikke når disse fire skuespillerne i Impronautene inviterer til improteater Løvenvold Theater.

Les mer

Serverte bacalao ombord i Parat III

Norske Kokkers Landsforening Møre og Romsdal fikk lyst å gjøre noe ekstra for de som mottar mat fra suppekjøkkenet som Karl Johan Skårbrevik står bak. Siden måltidene ble servert ombord i Parat III, så sa det nesten seg selv at bacalao og fiskesuppe sto på menyen.

Les mer

Ålesund Live med konsertopplevelser på løpende bånd

Det er bare å holde seg fast og spenne på seg konsertkondisen. Ålesund har bydd på mange solide konsertopplevelser siste tiden, og nå kommer det enda mer. I morgen starter Ålesund Live som betyr fire dager med godbiter på rekke og rad der flere av konsertene er nærmer seg utsolgt.

Les mer

Johannes Lovund bak ny musikkvideo fra Martin Garrix

-Det mangler ikke på idylliske bilder fra Giske, Ålesund og Sunnmøre når fotograf Johannes Lovund fra Valderøya setter sin solide signatur som produsent på musikkvideoen fra en av verdens beste Dj´er som i dag ble sluppet på YouTube.
 

Les mer

La deg inspirere under årets Næringsdriv

Bærekraft og omstilling er sentrale problemstillinger for de fleste bedrifter. Konferansen Næringsdriv er fullspekket av gode perspektiver og innspill på det bedrifter har lykkes med og hva som kan gjøres i årene som kommer. 

Les mer

Prosjekter i bypakke settes på vent

Forrige uke behandlet kommunestyret en sak om KPI-justering av bompengetaksten og reduksjon av elbilfordelene. Saken har stor betydning for økonomien i Bypakke Ålesund, og nye prosjekter er satt på vent – blant annet ny gate i Ålesund sentrum med ny bro over Brosundet.

Les mer

Lager vimpler av det gamle sceneteppet til kulturhuset

Solveig Fagermo hadde ikke hjerte til å se på at det gamle sceneteppet til Parken Kulturhus ble kastet, og gjemte det unna. Nå får det nytt liv under Ålesund Gatefestival og blir en sentral del av det store vimpelprosjektet som skal prege byens gater i august. Prosjektet der alle som ønsker også kan være med!
 

Les mer

Bli med på Barnas Superfestival

I fjor feiret Sparebanken Vest 200-årsjubileum i flere byer langs kysten, selvsagt også i Ålesund. Banken var aldri i tvil, barna skulle være i sentrum av feiringen. Sånn ble Barnas Superfestival skapt, og lørdag lørdag 15. juni inviterer de nok en gang til stor gratisfest på St. Olavsplass.

Les mer

Donuts i vinden

– Det første året vil jo alltid være litt berg og dalbane, men nå føler vi at vi har funnet formelen, sier butikksjef Jessica Da Silva Muren hos Devie´s Donuts på Aspøya som ikke bare har utvidet med ulike godbiter, men også åpningstidene!

Les mer

Eldrid blir Høstscenas festivalkunstner

I september er det igjen klart for Høstscena. Og i år er det Eldrid Schrøder Kvalvik som blir festivalkunstner, og får på mange måter sette dagsorden på festivalen. Det med et av byens store traumer.

Les mer

Henriette Marø nominert til Heddaprisen

– Dette føles virkelig stort ut. Jeg er utrolig glad, stolt og rørt på samme tid, sier skuespiller Henriette Marø etter at det i dag ble kjent at hun er Heddanominert for rollen som Helene i stykket “Karusell” som har tatt publikum med storm på Nationaltheatret dette halvåret.

Les mer

Ålesund Data vant pris igjen

For andre året på rad er Ålesund Data kåret til Nordic Outstanding Partner of the Year for sitt arbeid med datasikkerhet. – Å vinne denne prisen igjen er en stor ære for oss. Det viser at vårt engasjement for sikkerhet blir lagt merke til, og at vi fremdeles holder et høyt nivå og er i førersetet når det kommer til datasikkerhet, sier Roar Pedersen, daglig leder i Ålesund Data.

Les mer