Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Bli med Ålesund Sportsdrill til Fjellstua

Sett av lørdag 3. juni og ta turen til Fjellstua sammen med Ålesund Sportsdrill. De inviterer nemlig til kunstutstilling, kunstlotteri, underholdning og ikke minst vil du garantert få vite mye mer om klubben og utøverne som imponerer med uttak til både EM og VM.

Les mer

Blir Strawberry. Opplev mer, oftere.

Stor ståhei, markering og aktivitet i Ålesund i dag da Nordic Choice Hotels ble til Strawberry. Hotellene skifter ikke navn, men selve konsernet gjør, og her skal man oppleve mer, oftere, sier hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik hos Quality Hotel Waterfront som sammen med Quality Hotel Ålesund markerer starten på noe helt nytt.

Les mer

Skal lede Kundeservice og Næringsbasen

Trine Nedregård Nakken tar over som leder for Kundeservice og Næringsbasen i Sparebanken Møre, etter Vibeke Skår Klock som har fått nye utfordringer og går over i en ny stilling i banken.

Les mer

Færre soner skal gi flere reisende

Møre og Romsdal er det fylket i landet som har flest soner for bussreisende. Nå foreslår fylkeskommunedirektøren å redusere tallet på soner fra 500 til sju. Målet er å gjøre det enklere for for reisende.

Les mer

Ta med bamsen på Bamsesykehuset!

Bamsesykehuset i Ålesund åpner sykehuset for alle bamser som trenger litt ekstra pleie, onsdag 24. mai kl. 15.00 – 18.00. Flere barnehager fra nærmiljøet får også besøke Bamsesykehuset denne dagen, med mål om å ufarliggjøre møtet med sykehuset for barna, forteller Farhan Ud Din, som er barnelege og sykehusdirektør for Bamsesykehuset Ålesund.

Les mer

Avkoblende workshop på Aksla

Har du noen gang følt at skuldrene nærmest er oppunder øreflippen, og stresset tar overhånd? Da kan det hende du burde bli med på workshop med Salvatore Liberti, som er en guru innenfor pusteteknikker og meditasjon. Denne lørdagsmorgenen fikk vi bli med på en solfylt workshop, ved en av dammene på Akslafjellet.

Les mer

Fra garasje til fotostudio i Molovegen

Vi heier på nye aktører som flytter inn i byen vår, og da vi fikk nyss i at det har dukket opp et fotostudio i Molovegen måtte vi selvsagt titte innom. I en tidligere garasje har tre fotografer slått seg sammen, for å være kreative sammen og videreutvikle fotoferdighetene sine.

Les mer

Venter 10.000 turister 17. mai

– Vi har forberedt oss godt, og håper dette blir en god opplevelse for både tilreisende og fastboende, sier Synnøve Johnsen i Ålesundsregionens Havnevesen om årets 17. mai feiring når det ventes besøk fra 10.000 cruisepassasjerer.

Les mer

Blir ny leder for Sørsida Utvikling AS

Sørsida Utvikling AS har ansatt Peter Wahl Hareide som daglig leder i selskapet. Hareide er opprinnelig fra Ålesund, og flyttet tilbake til byen sammen med familien for fire år siden etter flere år i Oslo og Trondheim. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og kommer til stillingen i Sørsida Utvikling fra jobben som daglig leder i Holte Consulting Ålesund AS.

Les mer

Sporty lørdag med Ålesund Maraton

Uansett om du lyst til å teste løpeformen, småjogge eller gå en tur med gode venner, er Ålesund Maraton klar for å gi deg en heidundranes kjekk og sporty lørdag. For denne lørdagen blir det både hel- og halvmaraton, 5 og 10 kilometersløp, 5 kilometers stafett og barnas minimaraton. Det er duket for en livlig dag i byen, med andre ord!

Les mer

Bli med til «Undervannsbyen»

Tenk deg at året er 2323, Ålesund ligger under vann og skjuler en skatt… Det har manusforfatter og regissør Ida Høy sett for seg, og sånn starter den nye familieforestillingen “Undervannsbyen” som skal spilles utendørs i Borgundgavlen i sommer.

Les mer