Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Blir ny regiondirektør i NHO Møre og Romsdal

 Lene Trude Solheim er ansatt som ny regiondirektør i NHO Møre og Romsdal. – Jeg er glad for å kunne presentere en ny regiondirektør med et så tydelig engasjement for norsk privat eierskap og et sterkt næringslivs DNA. Hun har bred erfaring fra næringslivet og har et stort kontaktnett i regionen, sier Gjermund Løyning områdedirektør for regioner i NHO i en pressemelding i dag.

Les mer

Inviterer til julefest og åpen dag på Akademiet

– Da vi fikk beskjed om at det ikke blir julegate i Moloveien i år, noe vi pleier å være med på, så bestemte vi oss for å heller åpne skolen og bruke lokalene til aktiviteter for alle, forteller den engasjerte gjengen fra linjen Salg, service og reiseliv. Nå er de i full sving med å lage program og håper på masse besøk første søndag i advent.

Les mer

Opplev Sølvguttene i gågata

Det er bare å glede seg til førjulskos i egen by. For når alle drar i samme retning så skjer det magi! Lørdag 25. november kl. 14.00 inviterer DNB hele byen til gratiskonsert med Sølvguttene i paviljongen.

Les mer

Enorm økning for Valaker Kremmergaarden

Valaker sin kafé og bakeriutsalg i Kremmergaarden har opplevd en nær dobling i omsetning på bare et år.

Les mer

Synnøves mange ansikter

Hun har gledet mang en sunnmøring med «Signe Stunden» siden dagen da denne elleville karakteren først så dagens lys på oppdrag med Serveringsteateret for 22 år siden. Nå er hun premiéreklar med sitt første soloshow i hjembyen Ålesund.  – På høy tid, mente mange av Synnøves venner som gav henne et velment spark bak.
 

Les mer

Møt forfatter og advokat Dag Steinfeld

Ålesund bibliotek inviterer til foredrag med forfatter og advokat Dag Steinfeld torsdag 9. november. Her vil han presentere boken sin “Fedre og sønner”. Ei dramatisk fortelling om fire generasjoner i varm og kald krig.

Les mer

Imponert over mottakelsen blant kundene

Ved nyttår kom det nye EU-kravet for utsortering av matavfall for husholdning, men også for næringslivet. Endringer som skjer over natten kan gi trøbbel, men i Ålesund-området har overgangen gått problemfritt.

Les mer

Nysgjerrige elever på Havdag

I det vi trasker innom Atlanterhavsparken, hører vi dem. En hel flokk av engasjerte elever fra Aalesund International School. De er nemlig på ekskursjon for å lære mer om livet under vann. – Bare følg lyden, så finner du dem, smiler resepsjonisten til oss.

Les mer

Deilig julekonsert i Ålesund Kirke

November har sneket seg inn til Ålesund, kulden kryper innpå oss og noen har kanskje startet juleforberedelsene. Men hva setter oss mer i julestemning, enn en skikkelig hyggelig julekonsert? Julesangene kommer på løpende bånd, når Rein Alexander og Anita Skorgan entrer byen vår med sine klokkeklare stemmer. 8. desember står de klar til å synge julen inn i Ålesund Kirke.

Les mer

Vil ha flere akevittvenner

Trodde du at akevitt er en drikk forbeholdt jula? Det er den slett ikke for alle. Og absolutt ikke for vennene i den nyetablerte Norske Akevitters Venner Sunnmøre.

Les mer

Slik blir teatervåren 2024 i Møre og Romsdal

Onsdag presenterte Teatret Vårt sine satsinger for våren 2024 på Plassen i Molde. Teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag forteller at de har satt sammen et program hvor de håper at alle i Møre og Romsdal finner noe de vil se.

Les mer

Unge dropper fritidsaktiviteter

En undersøkelse Kirkens Bymisjon har foretatt blant ungdom gir grunn til bekymring. I følge undersøkelsen vises en klar tendens; Et økende antall dropper ut av fritidsaktiviteter.

Les mer

SKANDI åpner showroom i Ålesund sentrum

Hurra for nok en ny aktør i Ålesund sentrum. Denne gangen er det SKANDI, et selskap som har gjort seg bemerket ved å presentere et nøye utvalg av skandinaviske designmerker innenfor klær, møbler og interiør, som skal flytte inn. De har nemlig valgt å etablere et lekkert showroom på Sankten, i Notenesgata 12 – midt i Ålesund sentrum.

Les mer

Jubel for nye øvingslokaler

Da de tidligere øvingslokalene passerte grensen for helseskadelig, begynte en over to år lang jakt på et sted å være for de nesten 60 musikantene i Nørvøy Ungdomskorps. I kveld kunne de puste letta ut og gjennomføre sin første øving i bedre lokaler i gymsalen på Latinskolen. Også kultursjefen ble så begeistret for at man fant ei løsning at han stilte opp på stedet på første øving.

Les mer

Oppstart for syv takstsoner

Fra i morgen 1. november vil Møre og Romsdal fylkeskommune innføre syv takstsoner for bussreiser i fylket. Akkurat på den datoen vil det bare være mulig å kjøpe billetter om bord på bussene og på hurtigbåtene, ikke i den nye FRAM-appen eller i nettbutikken.

Les mer

Skansen aktivitet fram i lyset

Til tross for at det neste år er 30 år siden starten, er det nok mange i kommunen som ikke kjenner til Skansen aktivitet. Et viktig tilbud for mange. Et sted for tilhørighet og fellesskap.

Les mer
WordPress Ads