Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Nytt møte i Ålesund Gårdeiernettverk

Bli med Ålesund Gårdeiernettverk på besøk til Quality Hotel Waterfront. Når de åpner dørene etter siste utvidelse denne sommeren, blir de det største hotellet mellom Bergen og Trondheim

Les mer

Suksess med lokale smaker fra Finvik Gård

Vi har tatt turen til Finvik Gård på Ellingsøya. For tre år siden startet et aldri så lite og lokalt eventyr akkurat her. På familiegården til Roger Hofseth. Næringslivsmannen er nemlig levende opptatt av lokal verdiskapning. Av å ta vare på og skape nytt. De fleste vet at det er fisk som står på hovedmenyen, men visste du at han også driver med bringebær og at produktene på kort tid har blitt veldig populære?

Les mer

-FUMO goes asian

-FUMO goes asian. Det sier Ivar Breivik, som endrer konseptet på FUMO bar & Café i gågata. Nå skal det bli asiatiske smaker for alle lommebøker.

Les mer

Ny seniorrådgiver i NHO

NHO Møre og Romsdal har ansatt Håvard Ketil Sporsheim (49) fra Ålesund som ny seniorrådgiver for kommunikasjon/næringspolitikk.

Les mer

Søndagsforedrag om taskekrabben

Det er klar for det siste av en rekke søndagsforedrag på Runde Miljøsenter, og tar du turen får du bli med på et spennende dypdykk i taskekrabbens livshistorie.

Les mer

Din breddeklubb kan få 10.000,-

Søndag jakter AaFK Fortuna ny publikumsrekord og da ligger det en utrolig fin gulrot i potten for en breddeklubb på Sunnmøre. For Sparebanken Møre vil gi 10.000,- til klubben som lager best stemning.

Les mer

Åpner Delicatessen Løvenvold på Storsenteret

– Husker du da smaken av Europa virkelig kom til Ålesund? Det vil vi snart si. Gled deg til oster, skinke, syltetøy, skinke og nøtter i alle lekre varianter når Delicatessen Løvenvold åpner dørene hos Ålesund Storsenter denne sommeren. Marcia Romijn tok med seg sin lille familie fra Nederland, og de satser.

Les mer

Aco skal bygge knutepunktet i sentrum

Møre og Romsdal fylkeskommune signerte i dag kontrakt med Aco Anlegg AS for byggingen av det nye kollektivknutepunktet i Ålesund sentrum. – Vi er glade for at det ble en lokal entreprenør, sier Torbjørn Vatnehol som er prosjektleder i Bypakke Ålesund.

Les mer

Adopterte hagen bak Aspøy Omsorgssenter

Det er nok ikke hver dag en hage blir adoptert, men Rotary Young Aalesund har rett og slett adoptert hagen i bakgården til Aspøy Omsorgssenter. Nå er det yngre krefter i sving for å få bukt med ugress og få frem vakre vekster til glede for beboerne. Her skal endelig hagen bli som ny!

Les mer

Bli med på sommerskole!

Sommerskolene fikk skikkelig fotfeste under pandemien, og kreative tilbud dukket opp med spennende og lærerike aktiviteter for barn og unge. Flere av tilbudene fortsetter, og nye kommer fortsatt til. Her er fire forslag til sommerskoler i Ålesund denne sommeren.

Les mer

Bli med på triksekonkurranse

– Dette er bare på gøy og for å fremme sporten, sier gjengen hos Ålesund Rullehall som inviterer til skateboard- og scooterkonkurranse for små og store torsdag ettermiddag. Formatet er enkelt: Det beste trikset vinner! De håper mange benytter anledningen til å komme innom. Også for å se på.

Les mer

Store navn til Næringsdriv

Når SpareBank1 SMN åpner torsdagens Næringsdriv så er det med en fullsatt bankettsal og store navn på podiet hos Scandic Parken hotell.

Les mer

MS Rotterdam ble første skip på landstrøm

– Vi var utrolig spente da de til kai i morges, men skipet ble koblet på landstrøm og alt fungerte som det skulle, forteller Synnøve Johnsen i Ålesundregionens Havnevesen om dagen som ble en milepel for alle som har jobbet med prosjektet.

Les mer

Salget i gang på Sørsida

– Nå ligger de første tomtene ute for salg og vi er for alvor ute og tester både interessen og mulighetene i markedet, forteller daglig leder Kirsti Slotsvik i Sørsida Utvikling. Tomtesalget som gjelder A1 og A2 gjennomføres i samarbeid med Hadrian Eiendom AS.

Les mer

Rigger til Middelalderfestival

Det er ikke lenge til, og de gleder seg. Endelig er det klart for ei ny utgave av den sjarmerende Middelalderfestivalen der publikum blir tatt med tilbake til Borgund sin storhetstid.

Les mer