Heldigital The North West konferanseStatsminister Erna Solberg blir en av en rekke innledere og foredragsholdere når The North West inviterer til heldigital konferanse 30.september, der det også blir virtuell messe.

Gjermund Kvernmo Langslet er daglig leder i The North West. 30.september inviterer han til heltigital konferanse, med blant annet Erna Solberg på programmet.

Det er den pågående pandemien som gjør at The North West nå går digital på en skreddersydd plattform der konferanse, virtuell messe og muligheter for nettvergsbygging og videomøter er til stede, skriver de i en pressemelding.

Allerede nå er registreringen åpen, og deltagerne kan begynne å bruke platformen.

Alle som vil skal kunne delta på konferansen, og det kostnadsfritt.

Det hele går på engelsk og har nedslagsfelt lokalt, nasjonalt og internasjonalt gjennom Det Norske bærekraftsnettverket, og vår samarbeidspartner i FN-programmet for smarte og bærekraftige byer, skriver leder for The North West, Gjermund Langslet.

Han er en av de deltagerne vil få møte på konferansen, og med seg har han et stort knippe mennesker med svært variert kompetanse.

I spissen står statsminister Erna Solberg, kommunal og moderniseringsminister Nikolai Astrup og konsernsjef i Kongsberg-gruppen Geir Håøy.