IL Valder med daglig leder på fulltid-Det er veldig spennende og ikke minst lærerikt, sier Jeanette Giske Hjelle, nyansatt daglig leder for klubben med godt over 600 medlemmer.

Jeanette Giske Hjelle er ansatt som daglig leder i IL. Valder på fulltid.

-Det blir mye kveldsarbeid nå i starten. Man skal jo orientere seg og sette seg inn i ganske mye, sier hun når vi treffer henne. Denne gang på jobb som fotballmamma mellom heiarop og drikkeflasker på sidelinjen på anlegget på Valderøya. Med tre aktive gutter er det mye å henge fingrene i også på hjemmebane.

Rundt oss yrer det av fotballspillere i alle aldrer. Noen midt i lokalderby og kamp, andre i full gang med dagens trening. 

(Fortsetter under)

Jobben på sidelinjen er vel så viktig! Her har heiagjengen møtt frem for støtte opp.

-Jeg gleder meg til  komme skikkelig i gang. Det er første gang man har en leder i full stilling så det er mye som skal formes. Det er ikke bare jeg som skal tilpasse meg. Vi må også lykkes med å få med hele organisasjonen. Vi har rundt 650 aktive medlemmer. I tillegg kommer 200 superfrivillige, trenere, foreldre og alle de som utgjør et kjempeviktig støtteapparat, sier hun.

Klubben står i bresjen for å aktivisere alt fra de aller minste i barneidretten til ungdom og seniorer. I tillegg  kommer den årlige «Fjelltrimmen» og «Jentebølgen» som er for alle. På samme tid er klubben også involvert i og vertskap for en rekke arrangementer hele året.

-Det er veldig kjekt med så stor interesse. Vi har både håndball, fotball og friidrett, så spennet er stort. Vi har et ønske om å trekke til oss enda flere aktive medlemmer, så det er bare å ta kontakt, sier hun.

Vi gratulerer og ønsker masse lykke til!

Her er jentene fra SIF HESSA i full gang med oppvarming før kamp på Valdervoll.

Anlegget på Valdervoll i Giske kommune er i bruk hele året.

Fair Play er et svært viktig stikkord for IL. Valder.