Nye plasser til el-biler i sentrumÅlesund parkering ruster seg for en ny og mer miljøtilpasset hverdag. Nå har det kommet enda fire nye plasser med ladestasjon i Ålesund sentrum. 

-Vi følger med på hvor mye stasjonene blir brukt og vil tilpasse behovet deretter, sier daglig leder i Ålesund parkering Roar Salen som har satt opp enda to nye ladestasjoner i Ålesund sentrum.

-Vi er selvsagt opptatt av å tilby et godt parkeringstilbud i sentrum, sier Roar Salen i Ålesund parkering som denne uken har åpnet enda fire nye plasser med ladestasjoner.

-Her kan vi til enhver tid følge med på hvor mye de blir brukt og tilpasse behovet deretter. Enn så lenge så ser det ut til at folk lader hjemme. Her er hvertfall mye ledig kapasitet på de ladestasjonene som er satt opp, sier han.

-Det er viktig å få med at dette er forbeholdt el-biler med ladebehov. Folk må være flinke å lese skiltene. Disse plassene er ikke tilgjengelige for andre og feilparkering her blir straks litt dyrere enn man kanskje hadde planlagt, sier han.

Her finner du ladestasjoner til el-bil i Ålesund sentrum

Utstillingsplassen

St. Olavsplass (Lokket)

P-huset Kremmergaarden

P-huset under Kiperviktorget (Helt nye)

P-huset på Brunholmen (Helt nye)

P-huset i Torghallen

(Fortsetter under)

Ladestasjoner for el-bil i Kremmergaarden

Helt nye ladestasjoner på p-lokket på St. Olavsplass

Han benytter også anledningen til å fremsnakke de plassene i sentrum som er helt gratis for alle som har behov for å smette seg innom et kontor eller en butikk.

-På de plassene kan du stå gratis i 30 minutter og få unna ærender. Vi oppfordrer alle som jobber i sentrum og bedriftene i nærheten om å bruke andre plasser. Det er viktig at disse plassene forbeholdes besøkende og kunder. Om de blir misbrukt er det ikke lett for oss å yte god service  ovenfor besøkende. Det er tross alt derfor vi har fått opprettet de, sier han.

Her på p-lokket på St. Olavsplass finner du gratis parkeringsplasser for tohjulinger.

Her på St. Olavsplass kan du stå gratis inntil 30 minutter.

Bypatrioten har selv tatt steget over til el-bil og synes det er helt topp at det satses på gode løsninger i vårt bysentrum!