Korps, trommiser og puddelrockLiker du fengende rytmer, korpsmusikk og overraskelser? Da bør du ta turen til Avholdshjemmet søndag 1. oktober når Aalesunds ungdomsmusikkorps inviterer til høstkonsert med Miki Campins som gjestesolist på trommer. 

Miki Campins leder seminaret og er gjestesolist på høstkonserten i Avholdshjemmet .

Spilleglede

– Vi ønsker å vise musikkglede. At man ikke må slutte å spille eller leke selv om man er godt voksen, forteller Bjørn Halvorsen.

I forkant av høstkonserten har korpset nemlig tatt initiativ til en egen workshop for unge skolemusikanter. Resultatet skal presenteres som en egen del av konserten kommende søndag.

– Det er utrolig viktig å gjøre en innsats for rekrutteringen. Derfor har vi invitert til et gratis inspirasjonsseminar for skolekorpsmusikere på slagverk. Vi gleder oss til å høre resultatet. Det kan bli et friskt innslag, sier Halvorsen.

Det er Miki Campins som leder seminaret. En mann Halvorsen mer en gjerne fremsnakker for sin innsats i musikkmiljøet i Ålesund.

(Fortsetter under). 

 

– Campins kom hit for bare få år siden og er allerede en sentral aktør på så mange fronter. En allsidig musiker, pedagogisk oppkomme og ikke minst en superhyggelig person, sier han om Miki som til daglig er å finne på Kulturskolen i Ålesund. Ja, når han ikke spiller sammen med «Remember When», gjør gjesteopptredener eller tar på seg prosjekt for unge skolemusikanter.

– Han var tidligere dirigent for oss, men denne gangen skal vi rett og slett bare leke i lag. Det ser vi virkelig frem til. Miki skal også gjennomføre et eget solonummer. «Marimbakonsert» av Øyvind Westby. Om det kommer til å svinge. Gjett da!

Lurte du på hvor i alle dager puddelrocken kom inn? Det velger vi å bare la ligge. Det må man strengt tatt bare oppleve.

Dirigent: Stijn Berber

Sted: Avholdshjemmet

Tid: søndag 1. oktober kl. 17.00

Billetter kjøpes i døra. (Kan også betale med VIPPS).