Til toppen

\ loading=

Blir ny banksjef i Nordea

Trine Nedregård Nakken (37) er ansatt som banksjef i Nordea hvor hun vil lede rådgivere som sitter lokalisert i bankens kontorer i Møre & Romsdal. Hun vil også få ansvaret for å lede en rekke nasjonale initiativer også i forbindelse med oppkjøpet av Danske bank, heter det i en pressemelding.

Trine Nakken er født og oppvokst i Spjelkavik, og kommer fra stillingen som leder for kundeservice og næringsbasen i Sparebanken Møre. Før perioden i Sparebanken Møre har Nakken jobbet som leder for kundeservice i Nordea Ålesund.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake og få nye store utfordringer. Nordea er en sterk aktør i området vårt, og som er offensiv med tydelige vekstplaner i Norge. Nå gleder jeg meg til å være med på reisen mot å bli en enda tøffere konkurrent i markedet, der vi skaper verdi for kundene og at vi er der der når de trenger oss, sier Nakken.

– Vi er utrolig glade for å få Trine Nakken tilbake til Nordea. Hun er drivende dyktig, og en leder som vi vet presterer på høyeste nivå. Hun har en inkluderende lederstil der hun er opptatt av å få med seg rådgivere for å skape verdi for våre kunder. Trine vil være med å utvikle satsningen Nordea gjør i Møre og Romsdal, og ta oss videre, sier regionbanksjef Aage Ellingsen Christensen i Nordea.

Nakken vil starte i stillingen 1. juli i år.