Til toppen

Henrik Melland (18) forlenger med AaFK

- Det er veldig enkelt. Jeg forlenger fordi jeg har ekstremt tro på dette prosjektet som Christian har startet, også har jeg også troen på at jeg kan være en bidragsyter. Sammen tror jeg vi skal få til noe veldig bra, sier den lokale 18-åringen.

Henrik Melland (18) blir med AaFK videre og har stor tro på det prosjektet som nå er satt i gang.

– Det er veldig enkelt. Jeg forlenger fordi jeg har ekstremt tro på dette prosjektet som Christian har startet, også har jeg også troen på at jeg kan være en bidragsyter. Jeg tror vi skal få til mye bra sammen, sier den lokale 18-åringen.

Klubbdirektør Ronny Stokke er godt fornøyd med at det unge talentet blir med videre.

– Henrik har tatt store steg denne sesongen og spilt seg inn på startelleveren til Johnsen de siste månedene, noe som selvfølgelig er utrolig gledelig. En gutt som spiller med hjertet utenpå drakten og blør for klubben. Vi gleder oss til å se han utvikle seg videre her de kommende sesongene, sier Stokke.

Melland startet karrieren i Skarbøvik IF, som etterhvert ble til SIF/Hessa IL. De siste årene har han spilt for AaFK, og var en viktig bidragsyter til at Aalesund 2 sikret opprykket i fjor. Til tross for sin unge alder har han allerede 19 kamper for A-laget, og hovedpersonen selv mener det bare er begynnelsen.

– Jeg har fått veldig mange kamper fra start og det har vært utrolig gøy. Alt kom litt fortere enn forventet, men det har vært veldig lærerikt og jeg føler jeg har tatt store steg i løpet av denne perioden, sier Melland.