Til toppen

117 lag møtes til Tafjord Håndball Cup i helga

Se opp for håndballglede over hele byen denne helga når 117 lag møtes i Ålesund for den årlige Tafjord Håndball Cup.

Denne helgen blir det håndball i samtlige haller i Ålesund by!

Dette er den store oppladingen til håndballsesongen og vi lover liv og røre både på banen og utenfor, sier arrangørene i Sif/Hessa om 231 kamper som skal spilles i Fagerlihallen, Larsgårdhallen, Hatlane idrettshall, Blindheimshallen og Borgundhallen.

– Vi vil legge forholdene til rette både for lokale og tilreisende lag, og som arrangør ser vi frem til en håndball helg med mye moro og gleder der det sportslige står i fokus. Turneringen er for barn og ungdom fra 6 til 16 år. Det kommer til å bli en opplevelsesrik helg, og en fin arena for kamptrening før sesongstart.

Årets nyhet er Atlanterhavsparty!

– Nytt av året er at vi under Tafjord Håndball Cup har gått inn et samarbeid med Atlanterhavsparken og arrangerer Atlanterhavsparty. Lørdags kveld åpner parken dørene for alle cup-deltakerne og her blir det DJ og lysshow, kino, kahoot, rebus og kiosk, forteller de og vi ønsker både arrangør, utøvere, foreldre og frivillige masse lykke til!

Det er bare å benke seg på sidelinjen og stålsette seg for heiearop og engasjement! (Bilde fra Tafjord Cup 2022, Bypatrioten).
Idrettsglede fra ende til annen når 117 lag møtes til Tafjord Cup i Ålesund