Gled noen som trenger detJulens budskap er å hjelpe. Å være der for andre og gi en utstrakt hånd. Takket være initiativ fra mange lokale butikker og hoteller er det nå enklere enn gang å gi en gave til noen som virkelig trenger det.

Gi en gave under det flotte treet som står inne på Hotel Brosundet. Merk gaven med gutt/jente og alder. Røde Kors Aalesund vil gi gaven til noen som setter ekstra stor pris på den i julen. Hver dag frem til 19. desember.

Hos First Hotel Atlantica går gavene til barn og enslige ved Krisesenteret. Leveres innen 20. desember og merkes med kjønn og alder.

Hos Eurospar på Valderøya er der satt ut en korg der kunder kan levere varer som går til Varmestua i Ålesund. I tillegg gir butikken kr. 10.000,- i julegave!

Hos Quality Hotel Waterfront kan du levere pakker til dette flotte juletreet. Gavene blir gitt videre til Røde Kors 20. desember. Gavene merkes med kjønn og alder.

Hos Quality Hotel Ulsteinvik står dette treet og skinner. Her kan du legge gaver som må merkes med kjønn og alder. Frist 22. desember.

Bypatrioten oppfordrer alle til å tenke seg om og ikke pakke inn brukte gaver!