Til toppen

Bypakkeprosjekter i sentrum på agendaen

Bli med når Ålesund Gårdeiernettverk setter bypakkeprosjektene i sentrum på agendaen tirsdag 11. april.

Denne gangen møtes vi i bystyresalen i Ålesund rådhus tirsdag 11.april kl. 17.00.
Her skal vi få nærmere innblikk i bypakken og de tiltakene som skal settes i gang i Ålesund sentrum. Ole Kristian Birkeland fra Statens Vegvesen innleder, og vi ser frem til å høre om hvilke tiltak som kommer og ikke minst når de kommer.
For hva skal bygges og hva skal endres? Og hvordan kommer vi oss best mulig gjennom byggeperioden?

For påmelding eller mer informasjon send e-post til: nakken@bypatrioten.com

 

I 2020 tok Bypatrioten initiativ til å lage Ålesund Gårdeiernettverk. Vi trengte nemlig en god møteplass for å helt spesielt samle engasjement, kunnskap og informasjon når det kommer til muligheter og utfordringer for byens mange gårdeiere.

Ålesund kommune var en av aktørene som responderte svært positivt på dette, og som har tatt nettverket og samarbeidet svært godt imot. De er også er med på arbeidet videre. Det å lage et nettverk, finne ei form og samle engasjement er noe som tar tid, og vi er glade for å kunne fortelle at vi fortsetter det møysommelige arbeidet i 2023. På de oppsatte møtene/samlingene har vi har vi hatt alt fra 40 til 12 frammøtte, og programmet har vekslet mellom rene prosjektmøter med informasjon og diskusjon til befaringer på spennende og aktuelle prosjekter.

Vi skal i år gjennomføre fem samlinger, og vi oppfordrer alle som eier bygårder, ledere i sameier i sentrum samt drivere i bygårder til å være med på laget. Kontingenten er i år satt til 0,- og arbeidet dekkes i år i sin helhet av Bypatrioten.

Har du lyst å være med som deltaker for å bygge denne møteplassen? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi sender ut invitasjon med program og påmeldingsfrist i forkant av hvert møte.

For å motta nyhetsbrev/invitasjon send navn, telefonnummer, e-post og gjerne bedrift/adresse/bygård til prosjektleder Sindre Nakken: nakken@bypatrioten.com