Til toppen

\ loading=

Kulturhuset med stor barnebursdag

Hipp hurra for Parken Kulturhus! Lørdag 15. april feirer de sitt 25-årsjubileum med voksenforestillingen «Byens hukommelse». Ei gave til Ålesund by som feirer 175 år på samme tid. Søndagen blir det barnas tur når de inviterer til gratis barnebursdag med klovneri og parade.

Blir med når Parken Kullturhus inviterer til storstilt bursdagsfeiring for byens barn søndag 16. april. De får besøk av The Flying Seagull Project, som betyr svært hyggelig lurveleven!

– Vi har invitert teaterklovnene i The Flying Seagull Project til å klovne for oss på aller høyeste, eller kanskje vi skal si laveste nivå, sier kulturhusleder for Parken Kulturhus Hans Pareliussen som håper byens barn møter opp og blir med på festen som er helt gratis søndag 16. april kl 13.00.

– Vi starter på lekeplassen i Byparken kl. 13.00 og skal gå i klovneparade gjennom parken og opp til kulturhuset. Har man lyst kan man også gjerne ta med et instrument og bli med og spille. Når vi kommer til Foajéen blir det både klovneshow og ablegøyer, sier han.

Flying Seagull Project

Det er de fantastiske klovnene i The Flying Seagull Project som står for underholdningen. Dette er en ideell organisasjon som jobber for å skape en bedre barndom for de barna som trenger det mest, både ute i verden og hjemme i Norge. De siste 11 årene har de besøkt over 150 000 barn rundt i verden.

– De vil vise hvor viktig lek og latter er for å ha det bra som menneske. Uansett hvilken bakgrunn, språk eller livssituasjon barna befinner seg i, har The Flying Seagulls funnet et humoristisk og fysisk språk som er så grunnleggende menneskelig at barn og voksne fra hele verden kan ta del i det, sier Pareliussen som gleder seg.

Forestillingen er gratis og sponset av Sparebank1 SMN – alle inntekter går til The Flying Seagull Project, opplyser arrangøren.

Se mer om alt som skjer i Ålesund i vår store Kulturoversikt!