Bybadet inviterer til julebadBybadet har funnet juleformen og inviterer til årets første julebad hele 1.desember. Jula hører barna til, og det gjør jo også Bybadet. Derfor er årets første julebad gratis for barn.

Daglig leder ved Bybadet, Lasse Hoel og Michelle Aspelund er klar med pepperkaker, julegrøt, julemoro, juletog, julepynt og julestemning når Bybadet inviterer til årets første julebad 1.desember.

Ute kan det være hustrig og kaldt i desember, men inne på Bybadet råder sydenvarmen og det er moro i bassengene hele året.

Kanskje er det ekstra godt å være inne i varmen og bade når en kan se ut på været.

I alle fall når julestemningen skrus på i tillegg, og Bybadet inviterer med gratis julegløgg og pepperkaker til alle sammen.

-I tillegg blir det servert julegrøt og saft for kun 30 kroner fra klokken 15.00, forteller daglig leder ved Bybadet, Lasse Hoel, som har mer å by på.

-Det blir jo selvfølgelig julemusikk. For nissegruppa til Hessa og Aspøy skolemusikkorps skal spille jula inn på Bybadet klokken 17.30, sier han.

-Barn opp til ti år kommer gratis inn hele dagen, om de er i følge med en voksen.

Årets første julebad starter ved åpningstid klokken 06.30. onsdag 1.desember, og vil vare til stengetid klokken 21.00. Dette gleder vi oss veldig til, sier han.

Lasse og gjengen på Bybadet skal sørge for god julestemning, ikke bare når alle badeglade kommer på onsdag, men også ut hele desember.

-Vi skal pynte med juletrær, juletog og masse julepynt til onsdag 1.desember.

Bybadet skal være en plass der en finner god julestemning, noe vi håper alle som besøker oss vil finne. For nå er det jul på Bybadet, og vi holder åpent hver dag hele jula, bortsett fra julaften, 1.juledag og nyttårsaften.

-Bading er jo alltid moro å gjøre sammen med noen, så her er det bare å ta med venner og familie, sier Lasse.

-Vi skal ha julestemning og mye moro på Bybadet i hele desember. Og vi gleder oss stort til vår første julefeiring på Bybadet, sier Lasse Hoel.

Her finner du åpningstiden til Bybadet i jula.