Bli med å danse folkedans!-Vi håper å treffe danseglade i alle aldrer, forteller Leikny Aasen i Ungdomslaget Ivar Aasen som nå setter opp egne kurskvelder fra 15. januar frem mot sommeren.

Vidar Underseth (bildet) har vunnet landsfinalen i folkedans tre ganger. Nå skal han undervise sammen med Ola Gram som har har livslang erfaring som dansepedagog i folkedansmiljøet i Møre og Romsdal.

For alle  
 
-Det er gøy, du blir innmari sprek og det er sosialt. Dette passer for alle, sier hun når vi spør om hva man kan forvente seg dersom man møter opp. 
 
Instruktørene er ingen ringere enn Vidar Underseth og Ola Gram, begge med livslang erfaring og som fortsatt brenner for dette som aktivitet. 
 
-Dette vil de gjerne lære videre. Det er ikke til å komme fra at vi trenger å rekruttere yngre krefter for at miljøet skal holde seg, og jeg oppfordrer alle som er nysgjerrige til å ta seg en tur. Her trenger man ingen forkunnskap og det er helt uforpliktene, sier Aasen som opplyser om at dette i tillegg er en svært rimelig hobby. 
 
-Dette er nesten gratis. Vi tar bare en symbolsk sum på 20,- for studenter og 50,- for andre som vil prøve. 
 
Tenker du at dette er noe for deg eller noen du kjenner? Tips de gjerne. 
 
Her finner du Facebookeventet hvor du finner mer informasjon om hvor du kan melde deg på.