Beste julehandelen noen gang-Dette ble en absolutt all-time high for oss i sentrum, forteller Morten Johan Henriksen i HiFi klubben som kan skilte med en økning på utrolige 50 prosent sammenlignet med desember i fjor. Les mer om hva som skjedde i den lille butikken i gågata i Ålesund:

Vi har aldri før hatt en bedre julehandel, sier en strålende fornøyd Morten Johan Henriksen ved HiFi klubben i Ålesund sentrum.

-Dette handler rett og slett om at vi er heldige som tiltrekker oss kunder som tar seg tid og som kjøper kvalitet, sier han om julehandelen som tok helt av i den lille butikken i gågata.

Man skulle kanskje tro at dette har vært en hektisk opplevelse, men her fortelles det om det motsatte.

-Vi opplever at de som handler i bysentrum er kunder som tar seg tid. De er kvalitetsbevisste og de kjøper mye når de først handler. De forventer noe annet enn det tradisjonelle julestresset som det snakkes om. Det er så deilig det, sier han.

Selv om økningen i desember var på utrolige 50 prosent sammenlignet med 2017 betyr det ikke at fjoråret var dårlig heller.

-Nei, det var det slett ikke, så dette er bare fantastisk sier han.

(Fortsetter under)

Her ligger HiFi klubben i Ålesund sentrum.

Han håper flere kjeder tar seg bryet med å sjekke ut mulighetene midt i Ålesund sentrum.

-For oss er det helt vesentlig å være her. Når vi, som tross alt er en liten butikk i en stor kjede greier dette, så handler det nok bare om bevissthet. Vi håper å se en trend der enda flere skjønner mulighetene. For de er der virkelig, sier han.

Han er en av de som ser seg lei på at sentrum blir det store taleemnet hver gang en butikk gir seg.

-Det er helt normalt. At en gir seg og en ny starter opp. Ålesund sentrum har det meste. Jo, man mangler kanskje en og annen butikk, som vi alle må jobbe for å få på plass. Sånn er det over alt. Også inne på ulike senter. Vi som er her satser på det vi tror på, og det ser ut til å virke. Om vi ser på produktene som gikk unna i julehandelen så er det i hele spekteret. Fra små høytalere til tv, Sonos og sorroundsystemer. Fellesnevneren er at de er på jakt etter kvalitet, sier han.