Til toppen

35-års jubileum Møre Karateklubb

Denne helgen var det duket for både gradering og markering av 35-års jubileum for Møre Karateklubb. I tillegg ble det gjort ekstra stas på Michelle Gjerde (15 år) som nylig ble Norgesmester under NM i Kristiansand.

Sjekk denne flotte gjengen da! Denne helgen samlet Møre Karateklubb 150 personer og utøvere til markering av klubbens 35- års jubileum.

 

Arrangementet ble gjennomført i Larsgårdshallen og rundt 60 utøvere var oppe til gradering. Med publikum og frivillige var det opp mot 150 deltakere i hallen denne dagen.

– Det var Sensei Arild Aase (4. dan) og Sensei Bjarte Husebø (4. dan) frå Nordhordland Karateklubb som gjennomførte graderingen. Noe som er viktig for å kvalitetssikre standarden på instruksjon og utøvere i klubben. De gjennomførte også treningsseminar med økter gjennom hele helgen, slik får klubben også påfyll av ny kunnskap til videre utvikling, forteller Gjermund Kvernmo Langset som er hovedinstruktør, for klubben.

Utøvere og klubben var svært glade for at kultursjef i Ålesund kommune, Oskar Skulstad, også benyttet anledningen til å komme innom med både blomster og gode ord. Han trakk frem arbeidet klubben gjør for ungdom, og fremhevevet blant annet “Fredagsklubb” som sosial møteplass og fokuset på gode holdninger og respekt.

forbilde” ble delt ut. Den gikk til Didrik-Elias Aamaas (12 år).

– Dette er en utmerkelse som blir gitt til utøveren som utmerker seg med både oppmøte og innsats på trening, men som også viser gode holdninger tar ansvar utenom trening, forteller Langset.

– Vi er veldig stolte over å ha så mange flotte medlemmer i klubben. Både Michelle som har trent veldig hardt for å bli Norgesmester, og Didrik-Elias med sin fremtreden, er forbilder for mange og jobber hardt for å utvikle seg som utøvere og mennesker. Det ser vi, og det er det viktig for oss å anerkjenne, sier han.

Etter gjennomført gradering ble det servert gratis mat til alle oppmøtte inne i hallen for å markere jubileum og gode prestasjoner under graderingen.

Møre Karateklubb ble stiftet i 1988 av Geir Dale under navnet Tresfjord Karateklubb. De trener i dag i egne lokaler i Borgundvegen 21 og har rundt 80 aktive medlemmer fra 8 år og opp til godt voksne. De har treninger tilpasset både konkurranseutøvere, de som vil lære selvforsvar og mosjonister. Klubben trener karate i stilarten Goju Kai.

Se flere bilder:

Hovedinstruktør Gjermund Kvernmo Langset sammen med årets forbilde Didrik-Elias Aamaas (12).
Michelle Gjerde (15 år) som nylig ble Norgesmester under NM i Kristiansand!

 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!