Bilforhandlerene rykker inn i sentrum(Annonsørinnhold) -Selv om de fleste bilforhandlerne i Ålesund i dag holder til i indre bydel, har de ikke glemt sentrum. Lørdag 15. juni tar 11 aktører i Sunnmøre Bilbransjeforening med seg alt de har av lekre, spennende nyheter og rigger seg til på Skansekaia. «City Auto Show» har også med seg en rekke andre aktører som skal gjøre arrangementet gøy for hele familien.

Hele 11 aktører i Sunnmøre bilbransjeforening tar med seg nyheter til Ålesund sentrum lørdag 15. juni. Tilsammen snakker vi over 100 biler samlet på Skansekaia.

-Det er ganske unikt at hele bransjen går sammen for å gi publikum en opplevelse som dette en lørdag i bygatene. Vi får vist frem det aller siste av nyheter og publikum får en unik mulighet til å treffe oss på ett og samme sted. Denne dagen kan de nyte byen sin og samtidig både sammenligne og sjekke ut ulike merker og modeller», sier daglig leder for Brages BMW og Mini Johan Myklebust.
 
De håper folk vil ta turen fra fjernt og nært denne dagen. Både Molde og Kristiansund har hatt stor publikumsoppslutning på tilsvarende bildager, og nå vil bilbransjen skape blest om seg selv også i Ålesund.

Daglig leder for Brages BMW og Mini Johan Myklebust gleder seg til å være med på å lage ekstra liv i bysentrum. -Det finnes jo ikke finere kulisser og ramme for et arrangement som dette, sier han.

De håper folk vil ta turen fra fjernt og nært denne dagen. Både Molde og Kristiansund har hatt stor publikumsoppslutning på tilsvarende bildager, og nå vil bilbransjen skape blest om seg selv også i Ålesund.
 
-Jeg tror ikke folk er klare over hvor mye spennende som skjer på bilfronten med tanke på både teknologi og utvikling, sier han og lover at alle besøkende vil få komme tett på når de stenger av hele Skansekaia lørdag 15. juni fra kl. 11.00 til 16.00.

NAF avdeling Ålesund og omegn lover både aktiviteter og god informasjon på sin stand.

Teknisk arrangør og tilrettelegger Bypatrioten jobber også med å få på plass flere spennende bilrelaterte aktører som skal være med på å fylle bygatene denne dagen. En av de som er på plass er NAF Ålesund og omegn.
 
-Vi har i dag 12.000 medlemmer i Ålesund og området rundt, og for oss er dette en flott mulighet for å være tilstede. «Vi tar med oss både spennende aktiviteter og informasjon til publikum denne dagen, forteller leder Daggen Halkjelsvik som beskjedent definerer seg selv som «litt over snittet interessert i bilsport og sykkel.
 
-For oss i NAF er målsettingen å bidra til at Sunnmøre blir et enda tryggere og bedre distrikt å være trafikant i. Publikum skal ikke se vekk fra at det vil vanke mulighet for å sitte på i rundvelt-simulator og få gode råd til hvordan du pakker feriebilen, sier han.

Brannbilen fra Giske er en av de eldste som fortsatt er i full drift. Lørdag 15. juni kan du se den på nært hold i Ålesund sentrum.

Tilstede blir også Giske brannvesen som har med seg en av de eldste brannbilene i landet som fortsatt er i tjeneste. -Det er et skikkelig klenodium, og den er faktisk i bruk som en del av den daglige beredskapen i Giske kommune den dag i dag, forteller Jean Robert Nergård som er en del av den faste deltidsstyrken i Giske.

Gå ikke glipp av "City Auto Show" i Ålesund sentrum lørdag 15. juni. Følg eventet på Facebook.