Satser på moderne frisørsalongHele sommeren har Heidi Teigen og Karina Haugen pusset opp de gamle lokalene til Jorunns Frisørsalong på Vigra. 1. august åpnet de sin egen frisørsalong.

Karina Haugen og Heidi Teigen ser fram til å drive frisørsalong på Roald Gård på Vigra.

Heidi og Karina har begge drømt om å drive egen frisørsalong lenge. I mai grep de sjansen for å realisere det, da de fikk tilbud om de gamle lokalene som har huset Jorunns frisørsalong. 1. august hadde de åpningsdag på Salong HK.

– Det har virkelig gått bra. Det har vært mange innom og vi har hatt mye å gjøre. Dette har gått over all forventning og vi gleder oss til fortsettelsen, sier de begeistret.

De er begge fra Ellingsøya, men bor på Valderøya og jobber nå på Vigra. Begge har tatt frisørutdanning, Heidi gikk på Borgund mens Karina gikk i Molde.

– Vi valgte dette yrket av interesse. Det er så kjekt å gjøre noen ny og se at de blir fornøyde med resultatet, mener de to.

(Fortsetter under...)

Det er mange produkter å velge mellom. Noe av det er økologisk, mens andre ting ikke er det. Så her er det noe for alle.

Selv om de tok over lokalene i mai, brukte Heidi og Karina tid på å sette alt i stand. 

– Vi Har pusset opp alt. Det ser helt annerledes ut nå enn da vi tok over. Vi har fjernet en vegg og gått for en mer åpen løsning, uten at kundene sitter på utstilling, forklarer frisørene.

Anna Lena Gjøsund satt i frisørstolen på Studio HK under åpningsdagen.

– Hele atmosfæren her er mer enn jeg har opplevd hos en frisørsalong tidligere. Så har de økologiske produkter. Jeg synes det er veldig bra at noen tør og satser på noe mer moderne, sier hun.