Nedtelling til Jugendfest 2019Om snaue to uker, 16. og 17. august braker det løs for alvor igjen på Color Line Stadion, og da med topp artister fra både inn og utland. En hollender har navnet sitt øverst på plakaten i år.

Martin Garrix er det store navnet på Jugendfest 2019. Den 23 år gamle hollenderen trollbinder sitt publikum på festivaler verden rundt.

Det stemmer. Martin Garrix kommer lørdag og vil skape stor stemning, forteller daglig leder i Momentium, Ronny Stokke til Bypatrioten.

Her snakker vi altså om en DJ i verdensklassen, men hvem er så denne Martin Garrix?

Martijn Gerard Garritsen er 23-åringens egentlige navn, og med artistnavnet Martin Garrix har han blitt et stort navn på den store DJ-himmelen.

Han er utdannet innen musikk, og etter at han slapp låta «Animals» tok det helt av for den unge artisten.

Nå turnerer han verden rundt på de største musikkfestivalene, og har i tillegg sitt eget plateselskap. Dermed snakker vi om en plateprodusent, musiker, låtskriver og ikke minst DJ.

-Lørdag er det gutta i Karpe som avslutter det som blir en flott festival.

De er jo norske og kjent for sitt formidable sceneshow og enorme produksjoner på scenen, sier Ronny Stokke og trekker fram nok en artist han vil nevne nå når toppnavnene skal nevnes.

-Ellie Goulding. Også hun går på scenen fredag, og her snakker vi pop.

Britiske Ellie synger sanger publikum kjenner igjen.

-Høy ”syng med” faktor her altså?

-Ja, så absolutt. Her vil folk kjenne igjen låtene, forteller Ronny.

(Fortsetter under).

Det er fortsatt mulig å skaffe seg billetter til årets Jugendfest. I år er salget jevnt fordelt mellom fredag og lørdag, opplyser daglig leder i Momentium, Ronny Stokke.

Momentium og Ronny Stokke er svært fornøyd med salget av billetter til årets festival.

-Ja, det må vi si.

Salget er også jevnt fordelt på fredag og lørdag. Dermed blir det stor stemning begge dagene.

-Og det er fortsatt mulig å få billetter?

-Det er fullt mulig. På VIP-plasser og studentbilletter er vi nå utsolgt, men det er fortsatt godt mulig å få billetter i andre kategorier. Også todagerspass.

To dager fest og moro blir det, også på himmelen over stadion.

-Ja, her blir det tidenes pyroshow på alle mulige måter, også på scenen.

For de som savner Minijugend har Ronny en forklaring.

-Det er ikke slik at vi har droppet Minijugend for all framtid. Men det er en gang slik at skal vi få opp et volum med mennesker på stadion så trenger vi artister som kan få til det.

De er det ikke mange av, men vi har slett ikke lagt bort Minijugend. Vi vil komme med den igjen når vi har gode artister på blokka, forteller han.

Vil se hele programmet for Jugendfest 2019 så kan du klikke deg inn her.