Til toppen

Madrugada flyttes innendørs

Grunnet svært dårlige værmeldinger, blir konserten med Madrugada lørdag 18. juni flyttet fra Aksla til Sparebanken Møre Arena. 

– Vi er glade for at vi har hatt hallen i backup hele tiden, i tilfelle været ikke skulle være på vår side, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

– Slik meldingene ser ut nå, kunne vi trolig ikke kunne gjennomføre konserten på en forsvarlig måte. Til dels store mengder regn gjennom hele uka kombinert med tunge installasjoner og maskiner i riggperioden har potensiale til å ødelegge den fantastiske arenaen, sier han.

Det må fraktes mye teknisk utstyr fra hele landet for å kunne arrangere en konsert av denne dimensjonen på Aksla. Som ansvarlig arrangør er Momentium avhengig av å ta beslutningen allerede nå, selv om man vet at været kan snu fort på våre kanter.

– Nå omstiller vi og gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse, uten regn, vind og med ca 20 grader innendørs. Det er mye bedre enn alternativet akkurat denne gangen.

Momentium vil jobbe for å sette opp nye konserter på Dam4 på Aksla neste år.

– Området er spektakulært og Aksla Vel har gjort en fantastisk jobb med å sette det i stand. Vi ønsker å bruke dette området til konserter i fremtiden, og satser på bedre vær neste år, sier Giskeødegård..

Dørene åpner 18:00 med konsertstart 19:00.