Til toppen

Klart for årets Lekivalen!

(Annonse) Aktiviteter høyt og lavt, vaffelspisekonkurranse, sang, musikk og tøffe eksperimenter er bare noe av det du kan oppleve om du tar turen til Ålesund og Lekivalen. Les mer:

På Lekivalen kan du prøve mange ulike idretter og aktiviteter. Hva med Taekwondo?

På Lekivalen kan du prøve mange ulike idretter og aktiviteter. Hva med Taekwondo?

-Målet med Lekivalen er nettopp å skape en arena hvor barna lett kan inkluderes i aktiviteter og gjerne lære om ting de ikke kjenner til fra før. Her får de leke og utfolde seg. Håpet er at den positive opplevelsen kan være med på å skape interesse for nye hobbyer på fritiden. Her får de virkelig prøvd seg. Innebandy, judo, ju jitsu, klatring, dansing, og cheerleading er bare noen av ingrediensene, forteller markedsansvarlig hos Sparebanken Møre Arena Jeanette Lorgen

(Fortsetter under)

La deg fasinere av spennende eksperimenter. kanskje får du til og med prøve deg på scenen!

La deg fasinere av spennende eksperimenter. kanskje får du til og med prøve deg på scenen!

Arenen fungerer på mange måter også som et utstillingsvindu for lag og organisasjoner som ønsker å rekruttere nye medlemmer, noe som er viktig for arrangørene av Lekivalen.

– Vi ønsker også engasjerte utstillere som legger seg i selen for å bidra til en god opplevelse for alle som besøker oss. Det skal lønne seg, sier hun og avslører av de som har den mest engasjerende standen kan stikke av med en premie på utrolige 10.000,- gitt av Sparebanken Møre.

-Vinneren er den standen som har høyest poengscore på kriteriene; inkludering, imøtekommende representanter og positiv opplevelse, forklarer Lorgen som nå lader opp til ei hektisk men gøy helg i Sparebanken Møre Arena.

Gå ikke glipp av årets Lekivalen i Ålesund!

Gå ikke glipp av årets Lekivalen i Ålesund!

Årets program

I tillegg til et hav av spennende aktiviteter blir det tradisjon tro også mye som skal skje på og ved scenen.

– Vi får besøk av “Jubeltube” med Håvard Paulsen, Linn-Agnete Olsen og Mats Holm Ernstsen som tar turen til Ålesund med sitt «Jubelshow». Ei musikalsk familieforestilling om undring og vitebegjær. Gjennom både låter og spennende eksperimenter får publikum en frisk forestilling som setter seg i både hodet og hjertet. Her blir det også muligheter for å bli dradd med opp på scenen for å delta i spennende eksperimenter, sier hun om det som for mange barn allerede er en kjent YouTube-kanal.

I tillegg lover de fullt trøkk på scenen med Aalesund Soul Children, trylleskole med Tito Magic og Miss Aurora og besøk av Magnus Waaler kjent fra appen Tik Tok som vil lage viral video og ha vaffelspisekonkurranse mot publikum.

Bli med på LEKIVALEN. Billetter kjøper du her!