Jugendfest går mot utsolgtDet er nå få festivalpass og få lørdagspass igjen til Jugendfest, som går av stabelen 16. og 17. august på Color Line Stadion. 

- Vi går mot et rekordår, og opplever større salg av festivalpass enn noen gang, sier Ronny Stokke i Momentium.

- Det har gått litt flere lørdagspass enn fredagspass til nå, men det er stort sett festivalpass som selges. Faktisk så mye som 90% av billettene er todagerspass. Vi tror det kommer av jevn fordeling av artister på dager, og at festivalen i seg selv trekker mye mennesker. Det har blitt en happening som alle vil ha med seg, sier Ronny Stokke i Momentium.

Fredag står verdensstjerner som Martin Garrix og Ellie Goulding, samt legendariske The September When, Side Brok + Sirkel Sag, OnklP og Jesper Jenset på scenen. Lørdag spiller Norges største band Karpe, samt TIX, Kjartan Lauritzen, Postgirobygget, Julie Bergan og Kontrollert Kaos. 

- Det er mange ting som blir kneppet opp fra i fjor. Blant annet blir det et stort, utvidet  inngangsområde for å minimere kø, større matutvalg, flere nye aktiviteter og større fyrverkeri enn noen gang, forteller Stokke. 

Og folk kommer langveis i fra for å få med seg en av Norges største festivaler.

- Festivalen trekker stadig større publikumsandel fra andre deler av landet og internasjonalt. Vi har fått meldinger fra fans i blant annet Belgia og Sverige som tar turen til Ålesund for å få med seg årets Jugendfest. Det er jo veldig stor stas, avslutter Stokke.