Heder til "Kalle" og SuppebilenKarl Johan Skårbrevik og foreningen Suppebilen tildeles helse- og velferdsprisen 2018 fra Ålesund kommune. 

Karl Johan Skårbrevik og foreningen Suppebilen tildeles helse- og velferdsprisen 2018 fra Ålesund kommune.

Et enstemmig helse- og velferdsutvalg ønsker gjennom tildeling av prisen å gi honnør til Suppekalle og hans hjelpere som gjennom flere år og med et godt hjerte har skapt et miljø og en møteplass rundt suppebilen og Parat III, som inkluderer alle.

Suppa er gratis, for alle, og trenger du mer hjelp så kan du gå bak i hengeren og få nødvendig mat til neste lønningsdag. Kalle og hans hjelpere gjør dette med eller uten støtte fra noen, og helse- og velferdsutvalget ønsker nå å gi heder til Kalle og hans hjelpere for det flotte arbeidet som de har stått for gjennom de siste seks årene.

(Fortsetter under)

Suppevognen er et kjærkomment innslag i bybildet vårt og vi gratulerer med prisen!

Ålesund kommunes helse- og velferdspris har som formål å hedre, oppmuntre og motivere privatpersoner, organisasjoner eller institusjoner som over lengre tid har vist et sterkt engasjement, gjort en forbilledlig innsats eller har oppnådd bemerkelsesverdige resultater på området. Kalle, hans hjelpere, Suppebilen og nå også Parat III er en verdig vinner av Ålesund kommunes helse- og velferdspris for 2018.

Helse- og velferdsprisen består av en gavesjekk på kr 10 000,- og et kunstnerisk diplom og et kunsttrykk. Prisen blir utdelt under bystyrets julemøte torsdag 6. desember, heter det i pressemeldingen fra Ålesund kommune!

Bypatrioten gratulerer med prisen til det varme og svært viktige tilbudet i byen vår.