Margot på camping?-Det nærmeste jeg kommer friluftsliv er trolig fredagene når jeg lufter teppet på verandaen, forteller vår alles frittalende Margot og avslører at hun trives best hjemme i bygården i Kipervikgata 23. Kanskje ikke så rart. Når vi først får høre hvorfor… (Annonsørinnhold). 

Margot trives best i sona Kipervika hvor hun bor og får seperasjonsangst bare ved tanken om å dra på tur. Foto: Trine Klemetsen

-Nei ditta med friluftsliv har aldri lagt for meg altså, nei det har ikke det. Hun roter i vesken etter snyteduken mens skravla går. For selv om hun kanskje ikke er den første til å ta løs på campingtur, så har hun gjort sine erfaringer må vite.. 

-Det var han Herlof det som påstod at frisk luft var så godt for sjela. For sjeeeeela, må skjønne. Helst sjøluft. Men samtidig som han skulle ha meg med på båttur så sa han: Du må ikkje stå eller gå i båten, skjønna? Ho rista på hodet. 

-Når e ikke kan stå og ikke kan gå i båten, da kom e no me ikkje verken av eller på. Så der enda den historien. Ikkje ståååå og ikkje gå i båten, nei han kunne ditta han Herlof…

 

Historie på historie fra fortauskanten. Hun er ikke vanskelig å be! Margot kan du oppleve i Sparebanken Møre Arena under "Båt og Caravan" helgen 9.-10. mars.

Helgen 9.-11.mars er det klart for "Båt og Caravan 2018" i Ålesund.

-For ikkje å snakke om den gangen da vi skulle på camping. Ka det va han hete dinna plassen… du vet dinna inne på… på… neimen si det da. På Solnør Camping ja! utbasunerer hun såpass forbipasserende snur seg på fortauskanten. Sånt småtterier bryr ikke Margot seg om. 

-Du vet det, vi pakka oss inn i bilen, men vi va altså ikkje kommet lengre enn inn til han Esso-Hans før e måtte ha me ei pause. E blir altså så bilsjuk når det e slutt på Borgundvegen. Ja e får nesten angst. Seperasjonsangst altså, forklarer hun og det er vanskelig for en skarve bypatriot å holde maska. Men man skjønner jo hva hun mener. Hvem ved sine fulle fem blir ikke smådårlig av å forlate vakre Ålesund? 

-Der inne, med han Esso-Hans måtte e altså komme meg ut av bilen i ei fart. Hun forteller som om det var i går. 

-E måtte ha meg et KK, du vet Kvinner og Klær. Nokke som fikk tankane til å fly. Når e kom ut igjen, tror du han Herlof var der da? Nei, han hadde altså kjørt fra meg uten å merke det engang. E måtte rett og slett få han som jobba på bensinstasjonen til å bile meg ut igjen. Fjorten daga seinere så sto han der på trappa i Kipervika. Han Herlof altså. Da spurte e han: Har du hatt det fint på tur? Vettu ka kan svarte da? 

-Ja, hadde ikkje vi det bra da? 

Jaaaada, må ikkje snakke. Det va altså den campingturen… hadde ikkje vi det fiiint da? 

Har du lyst å oppleve mer av Margots elleville historier så finner du henne på Båt & Caravan 2018 i Sparebanken Møre Arena fredag, lørdag og søndag 9.-11.mars. 

Den 7500 m2 store hallen fylles opp av båtforhandlere, motorer, flytebrygger og vannscootere. Lokale caravanaktører viser frem det nyeste innen bobiler, campingvogner og fortelt. I tillegg byr flere forhandlere på egne utstyrsbutikker for fritidstilbehør fra begge bransjer.

Utstillerne vil i år vise frem en rekke nyheter til lands og til vanns i alle prisklasser.

Se hele programmet her! (Sponset lenke).