Til toppen

\ loading=

Fikk innvie ny sauna hos Waterfront

To canadiske influensere på norgestur fikk innvie den nye saunaen til Quality Hotel Waterfront, før de hoppet i sjøen.

-Vi er i Norge for å drive med ski og seiling, og nå passer det godt med en tur i sauna og et bad, sier, Macaila Wagner.

Madeline (t.v) og Maciaila er klar for en godt oppvarmet sauna hos Quality Hotel Waterfront.

Populær influenser

Hun og venninnen Madeline Georgopopulos er hotellgjester ved Quality Hotel Waterfront, der de oppdaget både den nye saunaen og mulighetene for et sjøbad.

-Vi har vært flere plasser sammen. Blant annet på Urke og Sæbø, forteller Madeline, som rett etter besøket i saunaen skal hjem til Whistler i canadiske British Colombia, der de to kommer fra. Men Macaila fortsetter norgesbesøket, med blant annet en tur til surfeparadiset Hoddevika.

Macaila, som er influenser med fokus på natur, zoologi, biologi og friluftsliv har sin egen populære konto på instagram under navnet “makilllla”, med over hundre og tjue tusen følgere, og som regel har hun ei strikkalue på hodet. Et aldri så lite varemerke som også blir med inn i saunaen, og sjøen.

De to canadiske venninnene kunne raskt slå fast at vannet sjøen var både kald og frisk.

Trolig får vi etter hvert en god dose norgesreklame på influenserens konto.

De to får varmet seg godt opp i saunaen, som står plassert kaia framfor hotellet, før de kaster seg ut i sjøen, som det påstås har en temperatur på rundt fire grader.

-Det var kaldt, men vi har isbadet i Canada, sier de to, før de forsvinner inn i saunaen igjen.

Sauna og bading

-Det er en sauna vi har fått installert på kaia, med plass til åtte, men en passer nok best for seks. Da er det god plass og mer trivelig, sier hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik.

For de fleste er nok sommeren den beste tiden for et bad, selv om noen gjerne hopper i sjøen også når det er snaue fire grader. Hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik (t.v) og hotellsjef Victoria Synnes Rønne inviterer alle som vil til både sauna og badeliv ved hotellet.

Hun og hotellsjef Victoria Synnes Rønne er på plass under den uoffisielle åpningen. Og de har flere planer for området.

-Vi vil gjerne skape en helårs badeklubb her, “Sørsida bad” forteller Aina.

-Forholdene er nydelige for alle som vil kombinere sauna, bad og kos ved restauranten Social, der en kan hygge seg med god mat og drikke, sier hun.

-De fleste ønsker nok å bade på sommeren, så da håper vi det kommer mange som vil bade fra kaia. Ny badetrapp har vi også fått, og snart kommer det en ny sauna som er litt større og elektrisk, forteller hun.

Hotellet satser på velvære, og 5. – 7. april til “Waterfront Wellness Weekend”.
Da samles velværeentusiaster til en nytelsens drømmehelg for kropp og sjel.

Godt og varmt for Macaila og Madeline fra Canada, og god plass til seks, med mulighet for åtte i den nye saunaen. Og snart kommer en ny og større sauna framfor hotellet.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!