Velkommen til ”nye” Bypatrioten

Kjære lesere! Fra i dag fremstår vi i en helt ny drakt på nett og mobil. Velkommen til din nye byportal, der vi forteller om verdens fineste by og det som skjer i og rundt den!

 

 

 

 

BYPATRIOTENE: Pål Bakke og Trine Klemetsen ønsker velkommen til nye nettsider. Foto: Kristin Vidhammer, nett.no

Endelig!

Fra i dag fremstår bypatrioten.com i en ny drakt. Dere vil oppleve et nettsted med helt ny design og som er mer brukervennlig på pc, mac, nettbrett og mobil.

– Det er deilig å endelig være på ”lufta” med de nye sidene. Dette er et prosjekt vi har holdt på med en god stund, sier Bypatriotens Trine Klemetsen.Jungeltelegraf og informasjon
Bypatrioten.com skal som før, inneholde gode saker om det som rører seg i bybildet og informasjon som er nyttig for oss som bor her - og besøkende.

Kulturkalenderen videreføres selvfølgelig, du får oversikt over spisestedene og utelivet i bysentrum, nære turtips, selskapslokaler og om Bypatriotens egne prosjekter og gjøremål. For å nevne noe.

– Bypatrioten.com er rett og slett et nettsted for alle som er glad i byen og som ønsker informasjon. Vi håper at folk i Ålesund og omegn skal føle at sidene er ”litt mitt”, og fortsatt være flinke å tipse om gode saker og arrangementer de vil lese mer om.

Økt synlighet
Bypatriotens annonsører og støttespillere vil bli enda mer synlige på de nye sidene.

– Vi opplever en god vekst i annonsemarkedet og stadig flere ser på Bypatrioten som en god kanal for markedsføring på en ny måte. Annonseinntektene er et viktig bidrag til å finansiere arbeidet vi gjør for å bidra til en bedre by, sier Klemetsen.

Facebook vil fortsatt være en viktig plattform for oss for å nå ut til folk med Bypatriotens budskap. Vi nærmer oss 25 000 følgere på Facebook, i tillegg til over 6000 på Instagram og Snapchat. Vi lover å fortsatt herje i sosiale medier og de nye nettsidene vil være et godt suppelement for enda mer stoff fra Ålesund.

Kontakt oss gjerne
Det er alltid spennende når man lanserer noen nytt. Vi Bypatrioten setter stor pris på tilbakemeldinger fra dere, både og ting dere som lesere synes fungerer – eller hvis vi har gått på en smell - og det skjer jo av og til.

Vi treffes stort sett døgnet rundt på post@bypatrioten.com og via våre Facebook-sider.

Hvis du har tips til gode saker, eller ønsker å vite mer om hvordan du kan markedsføre deg gjennom Bypatrioten, gleder vi oss veldig til å høre fra deg..

Tusen takk til de flinke folkene i I&M og Portalia som har hjulpet oss med å utvikle sidene.  

Så bokmerk oss gjerne og ta en titt innom så ofte du kan, så skal vi fortsette å skape liv og røre og fortelle om det som skjer – for at vi alle skal få en enda bedre by.

Hilsen Trine og Pål
Bypatrioten AS