Sommer på Klippfiskakademiet-Når gjestene kommer får de velkomstdrikk mens vi forteller mer om den fantastiske råvaren som klippfisken er, sier daglig leder ved Klippfskakademiet Cecil Elisabet Nerbø som synes det er spennende å kunne tilby en sommeropplevelse utenom det vanlige.

Klippfiskakademiet i Ålesund satser med matopplevelser i sommer.

-Lunsjopplevelsen tar en time og når man forlater lokalet kan man forhåpentligvis skilte med kunnskap om både klippfisknæringen og ulike retter. På bordet serveres en klippfisktapas med ulike småretter, så her får man både lære og smake forteller hun.

-Det er nok til at du blir mett, men det skal også være inspirasjon til at du kan gå i gang hjemme på kjøkkenet, forteller Cecil om det delikate steinfatet som inneholder alt fra fiskesuppe til fish & chips og klippfiskboller.

(To ganger hver dag kl. 11.30 og 13. 30 mandag til fredag frem til 16. August).

Bypatrioten synes det er svært spennende å se denne utviklingen. At interessen for gode aktiviteter øker og byens aktører følger opp og satser. Så er det opp til oss som bor og driver her å holde oss oppdaterte og hjelpe til med å spre ordet om alt det man faktisk kan oppleve i sommerbyen Ålesund!

Mer å ta seg til i sommer:

Festivalsommeren i Ålesund
Sommer på byens museer
Kaffeturisme i Ålesund