Til toppen

\ loading=

Synger på AaFK kamp for Sykehusklovnene

Kremmergaarden har startet aksjon til inntekt for Sykehusklovnene. Det kan fort gi senterleder Susanne Lunde Petersen en aldri så liten ”sangkarriere”.

Klovnenesen er godt plassert på nesen til senterleder Susanne Lunde Petersen på Kremmergaarden. Er en mikrofon det neste?

Susanne Lunde Petersen og Kremmergaarden har startet spleis for Sykehusklovnene.

Sangløfte

-Jeg må få si at det er med et aldri så lite forbehold, for om vi når målet på 50.000 kroner på Spleisen vår innen 1.mai så blir det sang på Color Line Stadion, forteller senterlederen.

Saken er nemlig at Susanne og Kremmergarden har startet en aksjon med blant annet en spleis på Spleis.no til inntekt for sykehusklovnene.
Målet på spleisen, som i skrivende stund har fått inn 8.100 kroner er altså satt til 50.000 kroner, og går det i mål så er løftet fra Susanne soleklart.

-Da skal vi på matta når AaFK møter Vålerenga 11. mai, for å synge sangen “AaFK 1990”.

Programleder Trond Inge Dyrøy i Radio Ålesund skal synge sammen med Susanne Lunde Petersen, om målet på 50.000 kroner nås innen 1.mai.

-Du sier vi. Hvem andre?
-Jeg slipper heldigvis å stå der alene, så programleder Trond Inge Dyrøy i Radio Ålesund blir med. Og vi snakker jo her om en avansert og diger karaoke der vi synger oppå låten. Og der vi håper på en allsang fra tribunene.
AaFK har vært svære og sagt ja til at vi gjør dette.

-Uten prøvesynging?
-Ja. Uten å ha hørt oss, ler senterlederen, som innrømmer at dette er helt nytt for henne.

-Jeg har jo ingen sangerfaring. Synger bare litt i bilen, så dette blir et stunt der vi “bjudar på”. Men hva gjør en ikke for en så viktig sak som Sykehusklovnene?

Alvoret er der nemlig. For Kremmergaardens innsamling på Spleis.no er et av flere tiltak for å skaffe penger til Sykehusklovnene.

Viktig sak

-De gjør en veldig viktig jobb. Nasjonalt er de femti klovner som reiser rundt, og vår innsats gjelder penger til tilbudet de gir på Ålesund sykehus.
Sykehusklovnene får ingen offentlig finansiering, men er avhengige av gaver fra private og næringslivet, sier hun.

Susanne Lunde Petersen inviterer til “Barnas dager” på Kremmergaarden, og alle til å støtte aksjonen.

-Vi skal også i år arrangere “Barnas dager” på Kremmergaarden første helga i mai, og det gjorde at vi ville benytte anledningen til å gjøre dagene til noe større, og da ble det en innsamling til Sykehusklovnene som går fram til 5.mai på Spleis.no under tittelen ”Barnas dager støtter Sykehusklovnene i Ålesund”, forklarer Susanne, og understreker at løftet om vakker sang på stadion er at målet er nådd 1.mai.

-Under ”Barnas dager” blir det mange artige aktiviteter for barn, fokus på Sykehusklovnene og gode tilbud i butikkene. Disse dagene i senteret blir i så måte en bonusrunde, sier Susanne, som inviterer bredt.

-Det blir anledning til å bidra både for privatpersoner og næringslivet, og vi har gitt butikkene på senteret frie tøyler til å bidra med tiltak og gode tilbud når “Barnas dager” går av stabelen.

Vil du være vitne til en gryende sangkarriere for senterleder Susanne og Trond Inge Dyrøy, ja så gjør du det best ved å støtte innsamlingen, og selvfølgelig dra på kamp 11.mai.