Til toppen

\ loading=

Råd på veien mot boligdrømmen

Denne uken er det klart for DNB uka i Ålesund. En rekke arrangementer venter, og ett av de, er en helt egen ettermiddag spekket med gode tips og råd til deg som drømmer om egen bolig. – Dette er åpent og gratis for alle med påmelding, sier banksjef Anna Gran Berild som ikke bare frister med fag, men også pizza.

Bankskjef for DNB Ålesund Anna Gran Berild håper på fullt hus for “Veien til Boligdrømmen”.

De sikter seg inn på alle som går med en tanke på å skaffe seg egen bolig. – Dette er for alle i alle aldre, og tar du turen vil du få med deg mange smarte tips før du går i gang, sier hun om programmet som både byr på tips til grep du kan ta i forkant, men de lover også å gi deg alle sine hemmeligheter og gode kort på ermet med tanke på visning og budrunder.

Eventet skjer på Pir torsdag 18. april kl. 17.30 og varer utover kvelden.

-Dette er et av høydepunktene med jobben vi har. Det å møte fornøyde kunder og bidra til å utgjør en forskjell. Det er utrolig givende å få være til stede og veilede alle som kommer til oss i banken, men det er like kjekt når vi møtes i andre settinger, sier hun om uka som byr på ulike temaer og innhold.

-Vi har satt opp et bredt program, og jeg oppfordrer alle til å sjekke programmet og melde seg på om det ikke allerede er fullt. Dette er veldig populært og vi får alltid gode tilbakemeldinger, som gir oss enda energi til å lage flere arrangement, sier hun og gir vekk et tips på stående fot.

-Når man først har begynt å tenke på å kjøpe første bolig er det ofte for sent å starte sparingen, så kom i gang før dagen drømmeboligen dukker opp, oppfordrer hun.

Se hele programmet og meld deg på! 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!