Storekrana på veiI dag startet forberedelsene til det som blir en spennende del av prosjekt Kremmergaarden. Tirsdag morgen kl. 06.00 starter nemlig arbeidet med å montere den store krana. 

I dag ble de siste forberedelsene, før den store kranen kommer, unnagjort utenfor Kremmergaarden.

Gateløpet vil holdes stengt i tre dager, når kranen skal monteres.

I dag startet forberedelsene til det som blir en spennende del av prosjekt Kremmergaarden. Tirsdag morgen kl. 06.00 starter nemlig arbeidet med å montere den store krana som skal brukes i hele anleggsperioden. 

-I dag kommer mobilkranen som skal brukes for å montere den store krana. Her snakker vi dimensjoner, forteller Jon Arne Holen i OK entreprenør.

For trafikken betyr det noe omlegging i en kort periode.

-Fra i morgen tidlig stenger vi gateløpet for all trafikk i Notnesgata, men så snart vi er ferdige vil vi åpne igjen. Det skal ta tre dager fra vi starter. sier han og vektlegger at det med flyt i trafikken har vært prioritert hele vegen. 

-Som du kan se har vi til og med fjernet midtrabatter for at trafikken skal kunne flyte underveis i byggeprosjektet, sier han og viser oss rundt. -Sånn skal vi gjøre det på begge sidene av Kremmergaarden, for at trafikk og publikum skal bli minst mulig berørt av byggevirksomheten. 

Jon Arne Holm i OK Entreprenør AS