Til toppen

Jubeldag for AaFK

Finansmannen Olav Nils Sunde går inn med friske millioner for å styrke AaFK. 

Millionavtale

Ålesundvenn og finansmann Olav Nils Sunde går inn med friske millioner for å styrke AaFK. 

– Helt fantastisk. Avtalen vil kunne gi AaFK et titalls millioner over en tre års periode, sier en strålende fornøyd klubbdirektør, Henrik Hoff i en pressemelding. 

O. N. Sunde AS har inngått en avtale der de dobler summen AaFK får ved å inngå nye sponsoravtaler. Avtalen innebærer også at hver gang det selges en VIP-billett, gir Sunde tilsvarende beløp rett i klubbkassa. Avtalen gjelder tre år fram i tid. 

Sunde gir dermed næringslivet og fotballinteresserte sunnmøringer en skikkelig utfordring. 

Gyllen mulighet
– Jeg håper at både næringslivet og privatpersoner tar dette som en utfordring og ser dette som en gylden mulighet til å støtte opp om AaFK. Uansett hvor mye man går inn med vil vi bidra med et tilsvarende beløp, innenfor de begrensninger som ligger i totalpakken, sier forretningsmannen Olav Nils Sunde. 

– Jeg er glad for at vi har kommet frem til en avtale hvor vi kan bidra til å sikre både AaFK og dermed også Color Line Stadion. Selv om jeg ikke er en fotballfanatiker, betyr AaFK, Ålesund og Sunnmøre noe spesielt for meg, og når jeg har anledning så ønsker jeg å bidra til klubbens beste, sier Sunde. 

 

Kan satse 
Avtalen betyr at AaFK får muskler og kan sikre seg enda en ny spiller før sesongstart og en tryggere økonomi med rom for økt sportslig satsing. 

– Jeg både håper og tror at avtalen vil føre til enda større publikumsinteresse, engasjement og interesse for AaFK. Denne avtalen betyr enormt mye. Samtidig er det viktig at vi er veldig kostnadsbevisste også i tiden fremover for å bygge en robust klubbøkonomi, sier avtroppende klubbdirektør Henrik Hoff.