Til toppen

Ny runde med Paint ‘n Pour

Lerret, pensel, tapas og bobler. Thon Hotel Ålesund knaller til med en ny runde Paint ‘n Pour. Suksessen som beviser at du faktisk har en kunstner boende i deg.

Thon Hotel Ålesund er nemlig så heldige å ha en frokostvert som også er en habil kunstmaler. Og klart det er en kompetanse som må utnyttes.

En kveld med Paint `n` Pour kan gjøre underverker på et lerret, sier Yvonne Haagensen.

Kunstnere av “gråstein”

Tommy Løken maler vakre bilder selv, men han er også flink til å gjøre kunstnere av “gråstein”, for å omskrive et kjent ordtak.

-Det klarer han veldig godt, og folk som aldri hadde trodd at de “har det i seg” blir overrasket når kunstverket er klart. For her trenger en slett ikke å være født kunstner. Dette er for alle, sier Yvonne Haagensen som er vertinne ved hotellet.

Dette har de prøvd før, for Tommy har allerede gitt en hel steinrøys ”gråstein” kunstnerisk selvtillit. En herlig følelse når de fornøyde kunne ta med kunstverket sitt hjem.

-Vi begynte med Paint ‘n Pour høsten 2022, og det slo virkelig an. Nå kjører vi på med en ny runde, og starter 8.februar.
Hvor mange ganger det blir er ikke helt låst, men rundt fire blir det nok. En rundt pride og en ved juletider. Og så et par til rundt dette, med første 8.februar, forteller hun.

Yvonne og Tommy sier at Paint `n` Pour skal være gøy. Og her er en ikke alene lenge, før alle er en gjeng.

Noe for alle

-Vi begynner med at jeg forteller hvordan de skal starte og valg av pensel. De får retning de skal ta strøkene, så er vi i gang. Etter litt forteller jeg dem at de skal snu lerretet opp ned. Da ser de hva det er, humrer Tommy, som bruker mellom to og tre timer på gruppen med gjester.

-Vi har innlagt pause, og det blir bedømming og noen små hyggelige premier. Det er veldig stas, sier han.

Paint ‘n Pour er først og fremst moro, og med veldig lav terskel, i følge Yvonne.

-Dette er noe for vennegjengen, slektninger, koret, kollegene eller alene. For med Paint ‘n Pour blir en ikke ensom. Det går aldri mange minuttene før alle er en samlet gjeng som har det gøy sammen, sier hun.

Tapas for alle som ønsker det, en time før kunstmalingen starter.

Tapas og bobler

Som nevnt handler det om å kose seg, for her snakker en om aktivitet, bobler i glasset og kanskje et godt måltid.

-For de som ønsker det så starter vi med nydelig tapas 18.00. Og klokken 19.00 går vi i gang med kunsten. Da får alle et lerret, pensler og maling. Og som tittelen Paint ‘n Pour så dreier det seg også om å ha noe godt i glasset, sier hun.

8.februar er dagen, og påmeldingen har åpnet.
Nå kan du snart bli en fornøyd kunstmaler.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!