Til toppen

Laavfest slipper artister

Familiefestivalen i Spjelkavika utvider til to dager og slipper nå sine to første artistsigneringer til festivalen 9. og 10. august. Legendene Dance With a Stranger og Bigbang er klare for årets Laavfest.

Laavfest er en familiefestival der det på dagtid er mange aktiviteter for små og store. Som “Rytmegøy”.

Familiefestival

Fjorårets suksess har gitt både ønske for gjentakelse fra lokalmiljøet og mersmak for arrangøren, skriver Laavfest-gjengen i en pressemelding.

9. og 10. August arrangeres Laavfest 2024 på Nedregaard ved Moa Golfbane. Og billettsalget starter i dag.

Som i fjor slipper arrangørene artistlinja fortløpende fram over.

Utvider til to dager

Nytt av året er at festivalen går over to dager. Fredag 9.august blir det lagt opp til en rekke kulturelle workshops og kurs for barn og unge. Kurs i rytmisk utøving av musikk, dans og recording/produksjon er noe av det festivalen tilbyr fredagen.

Samtlige kurs og workshops for barn og ungdom er gratis og påmelding blir åpen for alle.

Laavfest er også lek og moro.

Lørdag 10.august blir det som tidligere full aktivitet på det store utendørs festivalområdet fra 12:00.

Dagsprogrammet har en tydelig familieprofil med lek, moro og aktiviteter for barn, samt konserter og underholdning fra unge, lokale artister på hovedscenen. Alle barn under 15 år kommer gratis inn på festivalområdet.
Under Laavfest 2023 var det over 350 barn i alderen 0-15 år og foreldre inne på festivalområdet under dagsprogrammet.

Fra klokken 18:00 starter kveldsprogrammet, med både uetablerte lokale artister og mer kjente norske artister på scenen.
Området sør for låven på Nedregaard er som skapt for utendørs arrangement, både med tanke på størrelsen og den meget sentrale beliggenheten.

Laavfest 2024 vil være en etterlengtet kulturell opplevelse for både de yngste barna, småbarnsforeldre, ungdom og voksne. Laavfest er en inkluderende festival for alle, der god stemning og hyggelige opplevelser står i sentrum.

Dance With a Stranger kommer med band til Laavfest.

Første artistslipp

De feirer i 2024 feirer 40-års jubileum som band! Legendene i Dance With A Stranger står på scenen under Laavfest 2024. Bandet jubilerer og er klare for en rekke konserter over hele landet dette året. Øyvind «Elg» Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen har med seg fire musikere i en meget frisk og vitalisert utgave.
Bandet vil presentere et forrykende show, innpakket i hits som «Everyone Needs a Friend», «The Invisible Man», «Dance With A Stranger» og flere av de mer ukjente låtene i «ny» innpakning.

Dance With A Strangers virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemannspris, og nå er de igjen klare for å begeistre sitt publikum med et friskt, morsomt og høykvalitets musikalsk show!

Bandet Bigbang har opparbeidet seg en høy status. I sommer kommer de til Laavfest.

Bigbang

Legendariske Bigbang er klare for Laavfest 2024! Trioen bestående av Øystein Greni, Olaf Olsen og Nikolai Hængsle er ansett som ett av Norges desidert beste band. Der de aller fleste rockeband trenger fire eller gjerne fem medlemmer for å holde skuta flytende, lener den klassiske trioen seg på musikalsk dyktighet, dynamikk og multitasking.

Bass, trommer og en gitar, det er det mest krevende, men kanskje også det edleste bandformatet.

Bigbang er en nasjonalskatt som besitter et vanvittig låtmateriale og skaper en helt utrolig stemning live. Vi gleder oss enormt til å oppleve hits som «Girl in Oslo» og «Welcome to the Mountains» under årets Laavfest.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!