Til toppen

\ loading=

Yoyn Cowork 5 år!

I dag var det pyntet til fest og feiring i 3. etasje i Keiser Wilhelmsgate hos Yoyn Cowork som fyller 5 år. Her har altså 24 bedrifter funnet sammen i et stort arbeidsfellesskap, og for gründer Frank Victor Valderhaugstrand er dette en merkedag.

Frank Victor Valderhaugstrand har så langt samlet 24 ulike aktører under samme tak i arbeidsfellesskapet i Keiser Willhelmsgate. Nå vurderes utvidelse.

– Tiden har gått veldig fort siden oppstarten. Vi var jo knapt kommet i gang da pandemien meldte sin ankomst og da var det ganske stusselig å være nesten den eneste som kom på kontoret her, sier han om det som heldigvis er fortid. – Nå er både folkene og «viben» så absolutt på plass. Akkurat som han drømte om den gangen prosjektet ble satt i gang.

I lokalene som består av kontorer og arbeidsplasser i åpent landskap er det sosiale aldri langt unna.

– Det er det som er så ypperlig med å kunne arbeide på denne måten, og vi ser at stadig flere oppdager fordelene. Her er det alltid noen som sier god morgen til deg når du kommer og dagens høydepunkt er lunsjen. Da samles alle og det snakkes på kryss og tvers av bransjer og interesser. Du har alltid gode kollegaer rundt seg, selv om vi alle jobber i ulike bedrifter og prosjekter. Bare oppside, sier han.

Så langt har de allerede måttet utvide lokalene, og det snakkes nå om et tredje steg.

-Jeg pønsker på det, og det ligger og dirrer i luften, sier han. Men først skal han ta seg tid til å feire å ha kommet hit.

Vi gratulerer så mye med 5- års dagen og anbefaler alle som er nysgjerrige til å ta kontakt, eller stikke hodet innom.

– Akkurat nå er det fullt her, men vi finner alltid ei løsning. Kom gjerne innom, så tar vi det derfra, sier han.

Da vi kom innom var kakefesten allerede godt i gang!