Til toppen

\ loading=

Thon Hotel Ålesund til topps

Sommeren 2020 åpnet det nyrenoverte hotellet på Brunholmen. Nå har Thon Hotel Ålesund kjempet seg helt til topps hos Tripadvisor av byens tolv vurderte hoteller. Nå skal de kjempe for å beholde posisjonen.

Exelent” lyser det opp når en går inn på Tripadvisor sin side for Thon Hotel Ålesund. Det gir vertinne Yvonne og resepsjonistene Georgana, Patrycja og Christina god grunn til å smile.

Et lite triks for å få gjestene til å si sin mening. Ei klubbe med QR-kode fører gjesten rett inn på siden til Thon Hotel Ålesund.

Kjærlighet på pinne

-Dette er veldig stort for oss. Full jubel og ikke minst en enorm tillitserklæring, sier vertinne ved Thon Hotel Ålesund, Yvonne Haagensen.

Hun har et lite triks i ermet. For gjestene får ei klubbe (kjærlighet på pinne) med er QR kode som leder dem inn på siden deres der de kan gi karakterer etter oppholdet.
Rett skal være rett. Det er ikke ei klubbe med en QR kode som gjør at hotellet er nummer en av tolv. Gjester er ikke lett å lure, for det kreves hardt arbeid.

-Ja, så absolutt, for vi får mye skryt. Og det er flere momenter som løfter oss opp.
Det ene er selvfølgelig den fantastiske beliggenheten vår. At gjestene får sove i nydelige Svanemadrasser får vi også gode tilbakemeldinger på, forteller hun.

Utsikten og beliggenheten til Thon Hotel Ålesund får gjestene til å smelte. Her er hotelldirektør Silje Viken Skarlund på verandaen utenfor et av de mest populære rommene på hotellet.

-Vi har også en frokost helt i toppsjiktet her i landet, og som gjestene skryter mye av.
Og så er det arbeidsmiljøet på hotellet. For gjestene oppdager fort om det er et dårlig miljø blant de som skal ivareta dem, sier hun.

Som sagt så er det ikke mulig å ”kjøpe” gjestenes gode karakterer med ei klubbe.

Skal kjempe for plassen

Hotellet får fire og ei halv kule, av fem mulige. Men gjestene sier sitt om flere forhold på hotellet, og høyeste score får de for renholdet med 4,8 poeng. Så kommer, som Yvonne påpekte, beliggenhet og service der scoren er 4,7 på begge.

Hotellet har 174 rom. Deriblant suiter med en utsikt som tar pusten fra gjestene.

Thon Hotel Ålesund har også nylig fått ferdig sin flotte uteservering med en fantastisk utsikt mot Molja og nord.

-Alt er jo nytt, og siste tilskudd er puben O’Connor som en kan gå til inne på hotellet. Den er vi blitt veldig fornøyd med, sier Yvonne.

Nå skal de klamre seg fast på topp, for å hvile seg på laurbærene er det ikke snakk om, for konkurransen er knallhard. Like bak kommer nemlig naboen, Hotel Brosundet som i skrivende stund har kapret 2.plassen og Scandic Parken på tredje. Men Yvonne og kollegene skal kjempe for å holde posisjonen de nå har fått.

-Nå er vi endelig der vi skal, så denne plasseringen skal vi kjempe for å beholde, sier hun. Se listen her! 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!