Til toppen

\ loading=

Sørsida Utvikling søker prosjektleder!

Sørsideplanen, som ble vedtatt i 2015, skal bidra til å styrke Ålesund som regionby med utvikling av en ny bydel midt i byen. Her skal det på plass flere hundre boliger, næringsbygg og en tydelig kultursatsing med Kulturhavna. Nå søker de etter prosjektleder.

Peter Wahl Hareide, daglig leder Sørsida Utvikling AS

– Vi er inne i en viktig og spennende fase, og det er mye som skjer, forteller daglig leder Peter Wahl Hareide som er på jakt etter det de beskriver som en utadvendt, selvgående lagspiller som skal bli en sentral del av kjerneteamet.

Planen legger også til rette for en satsing på gode uteområder mot sjøfronten, som skal gi et godt tilbud for byens innbyggere og besøkende. De har et stadig økende aktivitetsnivå og søker nå etter prosjektleder med erfaring fra eiendoms- og byutvikling. Er du den de leter etter?

– Vi trenger noen som evner å få ting til å skje rundt seg, men som også jobber langsiktig og helhetlig. Den rette er også god på kommersiell og strategisk tenkning, sier han. Toppes det med godt humør og et omgjengelig vesen er du i følge Hareide og Sørsida AS selveste drømmekandidaten.

I årene som kommer skal de blant annet utvikle Kulturhavna sammen med Møre og Romsdal Fylkeskommune, Ålesund kommune og private utviklere. De skal også begynne på flere boligprosjekter, deriblant Kipervika, hvor det i første omgang skal fylles ut et stort område i sjø. Sørsida utvikling har et helhetsansvar for byutviklingen av Sørsida, i tillegg til utvikling av selve byggene.

– Dette er ei prosjektlederstilling som krever godt med eget initiativ, men man får også jobbe tett sammen med en andre utviklere, rådgivere, kommune og interessenter. God økonomistyring er en sentral faktor på veien for å sikre lønnsomhet og verdiskaping, legger han til.

Kvalifikasjoner

I stillingsannonsen er stikkord som høyere utdanning innen arkitektur og ingeniørfag sentrale, men riktig erfaring kan også kompensere.

– Vi håper virkelig å finne rette kandidaten som vil være med oss på å realisere et utrolig spennende og viktig prosjekt for Ålesund by, sier han!

SE HELE UTLYSNINGEN OG SØK HER

Oversiktsbilde over området (til venstre) som står foran en stor transformasjon i Ålesund. Foto: Visuella/Sørsida Utvikling.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!