Til toppen

Knut Flakk har kjøpt Sjøbua

- Vi ser det som en naturlig del av satsingen vi allerede har gjort i området rundt Brosundet forteller Knut Flakk som bekrefter at de har kjøpt Sjøbua.

Sjøbua skal få nytt liv i det Knut Flakk og 62 grader nord utvider sin satsing langs Brosundet.

Tidlig fase

Det er i følge Flakk fortsatt tidlig i prosessen, men han er rask med å betrygge byens matentusiaster. Det blir fortsatt restaurantdrift i lokalene.

–  Dette er jo et lokale som mange i byen har et forhold til, og vi tror vi skal kunne få til noe veldig bra. Publikum skal kunne kjenne seg igjen, men det blir ikke en kopi av det som var. Restauranten kommer tilbake i ny og oppdatert form som er tilpasset markedet i dag, sier han.

Han forteller at det kun er kort tid siden reiselivsbedriften 62 nord fikk med Mikael Forselius på laget. Den tidligere hotellsjefen som blant annet er kjent for å ha gjort Britannia Hotel til ett av de mest omtalte hotellene i landet.

– Han har en svært solid bakgrunn. Derfor er Sjøbua også ei veldig spennende og naturlig satsing for oss nå, sier Flakk.

Restauranten ligger plassert helt nede i vannkanten ved Brosundet.
Lokalene har en helt unik utsikt ut mot både by- og båtliv i Ålesund sentrum.
Knut Flakk og 62 grader nord har bygget opp et helt unikt miljø med Hotel Brosundet, Restaurant N0.5, Arkivet bar og Butikken på hjørnet i Apotekergata. Nå utvider de satsingen ytterligere.