Klimpenrock Reunion 2018-Vi gleder oss. Dette har vi snakket om i lang tid. Jeg tror første gangen temaet kom opp var i 2003, forteller Sigrid Krohn Dale som er en av flere pådrivere for konserten som har samlet nærmere 10 band til en heidundrende reunion 23. februar på Terminalen. 

Dette blir en kjempekveld, sier initiativtakerne som har stått på for å samle kreftene til "Klimpenrock reunion 2018".

Høy mimrefaktor

En av de som stod på scenen den gangen da det hele startet var en 16 år gammel Pål Silseth.

-Jeg husker så godt første gangen. Tenk jeg var med på aller første Klimpenrock. Det var ufattelig gøy. Jeg tror vi spilte tre låter. Vi fikk lov til å øve i musikkverkstedet på skolen om ettermiddagene. Godt assistert av Luffen Valle og han Runar Wadset. Det var tider, forteller han.

Til reunionkvelden stiller han selvfølgelig på scenen. Denne gangen sammen med gjengen i Iron Maiden Tribute.

Initiativtakerne håper at alle som vanket på fritidsklubbene stiller mannsterke for å mimre.

-Det var jo en helt spesiell tid. Vickarock, Klimpenrock…. det er mange gode minner, sier Tove Laila Bjerke og engasjementet gjør at de prater i munnen på hverandre. Om musikk, om årstall og hvem som spilte hvor.

(Fortsetter under)

 

Pål Silseth var bare 16 år da første Klimpenrock gikk av stabelen. Han gleder seg til reunion 23. februar.


-Det begynte som labbedans. Så ble det etter hvert Klimpenrock. Var første gangen i 1983 eller var det i -84? De diskuterer og mimrer igjen. Det er knapt så en utskremt Bypatriot får med seg historien.

En ting er i hvertfall sikkert. Denne kvelden inneholder mye for både gamle og nye rockere.

-Ja, vi har til og med fått på plass det kuleste rockebandet fra årets UKM: «Hessa Experience» heter de. Det blir knalltøft, sier Silseth.

På scenen venter også band som: True Blue, Hella Rebellion, The Promdates, Dark Eternal Knights og Bobby & the Bells med flere.

Enda ikke sikret deg billett? Det gjør du her! 

Overskuddet fra konserten går til å støtte SMA-Norge sitt arbeid.