Jubileumskonsert med rettetastKommende søndag er det duket for stor jubileumskonsert. 95 år er ingen spøk. -Det er klart man må slå på stortromma, eller alternativt skrivemaskinen, når man først har bursdag forteller en lattermild Anne May Bratteberg i Aalesunds Ungdomsmusikkorps som lover flere overraskelser. Les mer:

AAlesunds Ungdomsmusikkorps med stor jubileumskonsert 30. september i Ålesund

-I kulturbyen Ålesund, bruker vi alle ledige scener. Eller lager nye. Denne gangen skal vi nemlig prøve oss på det som blir første store korpskonserten i lokalene hos Quality Hotel Ålesund. (Tidligere Radisson Blu).  Her skal vi lage det kjempekoselig med runde bord og servering. Vi håper selvfølgelig på fullt hus, sier hun. 

Aalesunds Ungdomsmusikorps har i dag 45-50 aktive musikere i alderen 14-80 år. 

-Vi holder koken og er yngre enn noen sinne, sier Bratteberg som avslører at der dukker opp flere overraskelser denne ettermiddagen. 

-Vi kan jo avsløre at Pål Bakke står på i kulissene og øver som en helt på skrivemaskin. Det blir nok en uforglemmelig solo, sier hun. 

-På skrivemaskin? Det må vi sjekke nærmere!

-Ring ring! Er du der Pål? Solo? På skrivemaskin?

(Fortsetter under)

Se opp for fengende toner fra denne skrivemaskinen!

-Jeg hadde et håp om at det ikke skulle komme ut. Hvertfall ikke i forkant. Du skjønna det, vi hadde øving i går og da hang alle tastene seg opp. Her kan vi risikere at det blir noe fliring, sier Bakke som dermed bekrefter ryktet. 

Konserten opplever du søndag 30. september kl. 18.00