Sigdal med messe og damenes aftenSigdal i Breivika inviterer nok en gang til sin populære kjøkken- og interiørmesse i eget hus. Og damene får som vanlig ekstra staselig behandling.

(Annonsørinnhold).

Kjøkkenselger Synnøve B.Hansen (f.v), daglig leder Anders Holen og Amalie Fagerli som har ansvar for sosiale medier og styling hos Sigdal, er klar for Kjøkken- og interiørmesse i eget hus i Breivika. Og selvfølgelig blir det Damenes aften.

Daglig leder Anders Holen, kjøkkenselger Synnøve B.Hansen og Amalie Fagerli med ansvar for sosiale medier og styling er klar, og nå håper de at kjøkken- og interiørinteresserte kommer når de 4.oktober holder messe og damenes aften i eget hus i Breivika.

-Å arrangere en messe innenfor våre egne fire vegger gjør at vi får en veldig god kontakt med kundene våre. Det tror jeg bestemt de som har kommet hit på disse messene har opplevd, sier Anders.

Lokalene og utstillingsmodellene er pusset og klar for innrykk. Det samme er en rekke leverandører som vil bli å finne på messen.

-Blant andre så vil interiørdesigner Therese Knutsen bli her, og det er anledning til å avtale tid med henne.

Ellers kommer en rekke underleverandører for alt fra hvitevarer til rengjøring og stil. Firmaet Lykkehagen kommer, og selv om de ikke har direkte med kjøkken å gjøre så er de et selskap som kan gi mange gode råd, sier han.

(Fortsetter under).

Synnøve B.Hansen er kjøkkenselger hos Sigdal, og gleder seg til Damenes aften og messa. -Klokken 10.00 åpner vi Kjøkken- og interiørmessa, og da er selvfølgelig menn hjertelig velkommen, sier hun. Her viser hun fram en kjøkkenløsnin for nettopp en mann.

-Da snakker vi populært tiltak, smier han.

-Her blir det Herman og damene. Herman Ekeberg altså, som skal være konferansier under ”Damenes aften”.

Det blir tapas og bobler, og selvfølgelig stiller vi med flotte premier sammen med Privatmegleren, Sans Velvære, Gullsmed Stamnæss, Frøken Frøland, Fredrig & Lusia og Vitalis Refleksologi. Vi tar et lite cover på 100 kroner, men det er bare å melde seg på raskt for å få plass, sier han.

For å mimre litt så kan vi jo si at Sigdal er et selskap som produserer norske kjøkken i Norge.

-Ja, det produseres i Sigdal i nedre Eggedal og har holdt på rundt 70 år. Her i Ålesund er det Kåre Gjerde AS som driver Sigdal, og det har selskapet gjort i 35 år.

(Fortsetter under)

Sigdal spesialtilpasser kjøkkenet for sine kunder både i form og farge. I tillegg har den helnorske produsenten en rekke spesialløsninger, som denne smarte hjørneskuffa.

Tidligere var jo Sigdal selve bonderomantikken i kjøkkenverden. Et kjøkken en gjerne hadde på hytta.

-Det stemmer. Og vi har fortsatt de gamle modellene, men nå får en alle stiler en måtte ønske, og vi har kjøkken i 66 originalfarger og hele elleve trendfarger, men en kan faktisk få fargen på jakka du går med, sier han og ser på Synnøve B.Hansen.

-Jo, det stemmer, humrer hun. Vi hadde nemlig en kunde her inne som pekte på jakka til en som jobba her, og ønsket seg den fargen på kjøkkenet sitt. Og slik ble det.

Vi ”beslagla” jakka for fargemåling, og vipps så fikk hun drømmekjøkkenet sitt, sier hun.

-Med andre ord tilpasser dere det meste?

-Ja. Det betyr også at vi kan gå ut over standardmål en operer med. Så om du har 20 centimeter på kjøkkenet ditt der du gjerne skulle hatt noe, så kan vi få fabrikken til å lage et flott lite skap eller en skuffe på de målene, sier Anders.

(Fortsetter under)

Nå kan du se kjøkkenet ditt i 3D. Hos Sigdal får kundene med 3D-briller slik at en kan stå på sitt eget kjøkken, snu på hodet i 360 grader og se hvordan det nye kjøkkenet vil bli.

-En annen artig ting er jo 3D-brillene våre, sier Synnøve og tar opp det som ser ut som ei lita eske.

-Kunden får tegningene av kjøkkenet sitt som et 360 grader bilde overført på mobilen din. Da kan du ta med deg 3D-brillene hjem, legge telefonen i brillene og se hvordan kjøkkenet ditt blir. Og vil du da ha endret noe så gjør vi det, sier hun.

Torsdag 4.oktober er det altså tid for Kjøkken- og interiørmesse, samt Damenes aften.

Ønsker du å melde deg på Damenes aften så er du kun en telefonsamtale unna på: 70 17 76 40.

(Fortsetter under)

Smart for liten plass. Hos Sigdal får du alt fra det store til det lille smarte.

-Oppvaskmaskin som er løftet opp til knehøyde er noe mange har ønsket seg, sier Synnøve B. Hansen. Nå kan du slippe å lute ryggen, men fylle og tømme oppvaskmaskinen på en behagelig måte.