«Finn fem feil»Det blir liksom ikke helt sommer i Ålesund uten «Sommershow» på Teaterfabrikken. Heldigvis er gjengen i rute og alt er som det skal være. Uten en eneste rød tråd!

Årets sommershow er i rute. Denne helgen gikk i ett med øvinger på Teaterfabrikken. På bildet: Ina Breivik, Ørjan Liavåg og Astrid Overaa.

-Vi er bare nødt å være strukturerte når vi først møtes, forteller Henrik Overaa Bjørnson. Han er til daglig bosatt i Oslo, men denne helgen har han  vært «hjemme» i Ålesund for å øve sammen med resten av gjengen. Som er flere enn de vanligvis er.

-Jeg har alltid ønsket å få til et show der vi er fire på scenen i tillegg til musiker. Denne gangen klaffet det endelig, sier han. På scenen i år møter du i tillegg til Henrik: Ina Breivik, Astrid Overaa og Ørjan Liavåg. 

-Vi er så i rute som det går an. Faktisk så er det bare småtterier igjen. Det er ganske imponerende om jeg kan si det selv, sier Henrik om fremdriften til showet som har fått tittelen «Finn 5 feil».

Med strålende sol i bakgården var det ikke vanskelig å finne rette stemningen. Showet har premiere 22. juni og spilles fire helger på rad.

Premieredatoen er satt til 22. juni og billettsalget er allerede godt i gang.

-Faktisk så er selveste premiéren nesten helt utsolgt. Salget på de andre forestillingene er også i gang, så her er det bare å levere, sier han.

Rød tråd?

-Nei, her er det aldeles ingen rød tråd. Bare renspikket underholdning fra ende til annen. Sommershowet har blitt sånn. En god blanding av alt fra sketsjer, parodier og aktualiteter til musikk og stand-up.

Øvingssjølfie! Henrik Bjørnson Overaa, Ina Breivik, Ørjan Liavåg og Astrid Overaa byr på renspikket underholdning og sene sommerkvelder på Teaterfabrikken.

Solnedgang og god stemning i bakgården i Moloveien.

Mor Overaa bryter inn:

-Jeg må ha et mimrenummer. Noe som er gjenkjennelig også for voksne folk. I fjor hadde jeg visen om Borgundvegen og i år blir det noe helt annet, men det skal komme fra hjertet, sier Astrid som er glad for at sommershowet har blitt noe for alle.

-Her møtes gjerne tre generasjoner for å la seg underholde i en og samme sal.  Akkurat det er en opplevelse i seg selv, sier hun om sommerkveldene i Moloveien som har rukket å bli en tradisjon for mang en ålesunder.

Showet spilles fire helger på rad og du kan alltids toppe opplevelsen med mat og drikke.

-Her kan man få både reker og loff servert til måseskrik og solnedgang i bakgården, men da må man bestille på forhånd, sier hun.

Ønsker du å sikre deg billetter kan du bare trykke deg videre her! (Sponset lenke)