Til toppen

Bybadet to år. Inviterer til bursdagsfest!

(Annonse) Torsdag 19.januar er det to år siden Bybadet åpnet dørene for aller første gang. De inviterer til bursdagsfeiring torsdag- søndag og håper at mange blir med på markeringen. Se opp for gratis is, dødsekurs, svømmetips og skattejakt og mer til. 

Daglig leder for Bybadet i Ålesund sentrum gjør opp status etter to års drift. - Vi er utrolig takknemlige for å ha blitt tatt så godt i mot og hører daglig fra badegjester som setter pris på et tilbud som dette midt i byen, sier han like før bursdagsfesten starter torsdag.

Daglig leder for Bybadet i Ålesund sentrum gjør opp status etter to års drift. – Vi er utrolig takknemlige for å ha blitt tatt så godt i mot og hører daglig fra badegjester som setter pris på et tilbud som dette midt i byen, sier han like før bursdagsfesten starter torsdag.

Status etter to år

De åpnet dørene for aller første gang, midt under corona. Ei tid med restriksjoner og begrensinger. Siden den gang, har det gått i ett i bassengene og i badeanlegget på Utstillingsplassen.

– Det var litt av en start for oss, det kan man trygt si, men vi kom gjennom det. Vi er utrolig glade for at den tiden ligger bak oss, og at vi har fått til så mye på tross av, sier daglig leder Lasse Hoel, som gleder seg over jubileet.

– Vi er veldig takknemlige for all støtte vi har fått. Vi som jobber her opplever daglig at besøkende sier høyt at de er glade for tilbudet, og at de gleder seg over at byen har fått et sted som dette. Det gir energi til oss alle. Vi har jo verdens beste arbeidsplass, sier han.

– Vi er utrolig stolte over at vi på så kort tid har blitt enn viktig aktør for alle som bor her, og ikke minst at vi er med på å bygge attraktivitet for byen med tanke på tilreisende, sier Hoel som sier at Bybadet gjør mye for å være «mer enn et rent badeland».

Bybadet har blitt en viktig møteplass med tilbud for folk i alle aldrer.  Her er elever fra Skarbøvik ungdomsskole på besøk. (Arkivfoto).

Bybadet har blitt en viktig møteplass med tilbud for folk i alle aldrer. Her er elever fra Skarbøvik ungdomsskole på besøk. (Arkivfoto).

– Vi har hele tiden hatt fokus på gode opplevelser, enten du er nybegynner og skal ta dine første svømmetak, vil lære å stupe, eller ønsker å bruke stedet for ren rekreasjon. Vi er og skal være en aktivitetsskaper i bybildet. Samtidig jobber vi knallhardt for å ha høy standard når det kommer til sikkerhet, service og renhold. Det å ha et trygt og rent bad er utrolig viktig for oss, sier han om oppgavene som de ansatte står i hver eneste dag.

Nå skal de imidlertid ha det gøy sammen med besøkende, i tre dager til ende, og håper at byens befolkning vil være med på feiringen.

Her er programmet!

Torsdag 19.januar

Gratis is til våre yngste gjester!

1430-1530: Svøm bedre – svømmetrener Lasse tilgjengelig med svømmetips til de som crawler
1630 og 1830: Skattejakt
1700: Vannskliekonkurranse – barn og ungdom
1900: Vannskliekonkurranse – voksen

Fredag 20. januar – superfredag

0830 – 1100: Seniorsvømming – kanelboller og kaffe til alle seniorer
1000-1100: Svøm bedre – svømmetrener Lasse tilgjengelig med svømmetips til de som crawler
1630 og 1830: Skattejakt
1700-1800: Dødsekurs for ungdom med vår dødsetrener Njål
1800: Stupe/døds-konkurranse fra stupetårnet for ungdom

Lørdag 21.januar og søndag 22.januar

1030: Skattejakt
1230: Skliekonkurranse for barn og ungdom
1330: Skattejakt
1430: Stupe/døds/triksekonkurranse fra stupetårnet
1530: Skattejakt

Alle dagene: 20 % på slush og 15% tilbud på svømmebriller.

(Alle oppsatte aktiviteter og kurs er gratis for betalende gjester)

For mer informasjon se BYBADET.

Badeglede hos Bybadet i Ålesund

Badeglede hos Bybadet i Ålesund

Tør du hoppe fra 3, 5 eller 7 meteren? Vi velger oss sklien og boblebadet!

Tør du hoppe fra 3, 5 eller 7 meteren? Vi velger oss sklien og boblebadet!