Til toppen

\ loading=

Åpner takterrassen på soldager

Denne sommeren kan du glede deg over nok et tilbud på fineværsdager når Dampsentralen frister med egen sommermeny på taket i 6. etasje på Pir.

Snakk om utsikt! Denne sommeren kan du nyte deilige soldager på taket hos PIR.

Skinner solen sa du? Da er det bare å finne seg en ledig plass og nyte bylivet. Fra og med onsdag åpner også Dampsentralen for servering ute i 6. etasje på Pir på finværsdager.

– Så fort været tillater det, og vi ikke har leid ut til andre arrangementer, så kan du nyte vår sommermeny også ute på taket, forteller bookingansvarlig for Dampsentralen Adriana Pedersen.

Med de sjeldent stabile meldingene fremover, som faktisk gjør det mulig å planlegge, så melder hun at de åpner allerede kommende onsdag.

-Da lager vi lungestemning, setter på god musikk og serverer egen sommermeny som du også finner i restauranten nede. Dette blir et tilbud som kommer i tillegg til første etasje, men de aller fleste vil jo opp og ut når solen skinner, legger hun til.

Og det er vi helt enige i. Det vil vi jo!

Hun benytter også muligheten til å fremsnakke ny afterwork 6. juni.

– Da blir det også DJ på taket, og det gleder vi oss til, sier Pedersen som ber alle se etter plakaten på fortauskanten som signaliserer når takterrassen er åpen.

Vi legger selvfølgelig også ut i sosiale medier, så følg med, legger hun til. Sjekk dette langtidsvarselet da! 

Welcome to the roof!