Til toppen

The North West har ansatt daglig leder

Maria Carmona er ansatt som daglig leder i The North West. Carmona begynner i jobben mandag 6. november. 

Maria Carmona (38) fra Oslo har brei erfaring som prosjektleder både i Norge og utlandet og har arbeidet som prosjektleder i to av Norges ledende eventbyrå, Gyro og Playroom Event.

Hun er leder for marked og kommunikasjon for årets Nobelkonsert og har også ledet blant annet Justisdepartementets 150-års jubileum, Gjensidiges 200-års jubileum, vært prosjektleder for sponsing for VG lista Rådhusplassen og rebranding av Statoil til CircleK. Carmona har hatt mellomlederstillinger i Øyafestivalen gjennom ni festivaler, og kommer nå fra jobben som festivalsjef i Piknik i Parken-festivalen i Oslo.

– Styret i The North West er svært glade for å kunne knytte henne til denne satsingen, sier styreleder Knut Flakk. Med sitt nettverk og sin kunnskap vil Carmona være en uvurderlig kapasitet for å utvikle og gjennomføre The North West.

The North West skal være en arena og nasjonal møteplass for by- og regionsutvikling. Målet er å hente inn de beste tenkerne lokalt, nasjonalt og internasjonalt for å belyse tema som gir svar på hvordan regionen skal få et bærekraftig og variert arbeidsliv med gode utdannings-, kultur- og naturtilbud. Første arrangement går av stabelen 18. – 21. april 2018.
Professor i urbanisme, Richard Florida er allerede booket til åpninga av The North West 18. april.

The North West AS

The North West AS er et ikke-kommersielt selskap som skal bidra til å skape vekst og utvikling og gjøre regionen til et kraftsenter. Det er kommunene Haram, Giske, Sandøy, Skodje, Sula, Ørskog og Ålesund og Møre og Romsdal fylkeskommune som står bak The North West. Styret består av representanter fra privat og offentlig sektor og fra akademia.